Αναζητείται αντιπολίτευση στο Δήμο Θηβαίων!

Η «κανονική» αντιπολίτευση ούτε που ακούγεται σε σημείο να αναρωτιόμαστε λόγω του χειμώνα που διανύουμε …αν έχει πέσει σε χειμερία νάρκη! Αν και έχουμε την αίσθηση ότι η …χειμερία νάρκη από την πλευρά της αντιπολίτευσης στο Δήμο Θηβαίων κρατάει χειμώνα- καλοκαίρι! Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους …αναζητείται αντιπολίτευση στο δήμο Θηβαίων ! Υπάρχουν αρκετά  θέματα που αφορούν το δήμο και η αντιπολίτευση ούτε που ακούγεται έστω και σαν διαφορετική άποψη! 
Οι αρχηγοί της μειοψηφίας (μείζονος και ελάσσονος)  στη Θήβα δείχνουν ότι δεν μπορούν να ασκήσουν την αντιπολίτευση που χρειάζεται στη δημοτική αρχή του Σ. Νικολάου!
Μπορεί και δεν προσπαθεί να κάνει αντιπολίτευση ή μήπως δεν μπορεί;
Όποια και να είναι η εξήγηση το αποτέλεσμα πάντως είναι να μην υπάρχει κατ'ουσίαν αντιπολίτευση στον Δήμο ....μία πραγματικότητα που δυστυχώς δεν βοηθάει ούτε την Δημοτική αρχή να πιέζεται και να βελτιώνεται και φυσικά δεν βοηθάει καθόλου την τοπική κοινωνία!
Όποτε θυμούνται αναλώνονται σε μία στείρα αντιπολίτευση χωρίς κατεύθυνση και ουσιώδη σκοπό,έχοντας αφήσει τον Δήμαρχο,που στην ουσία τους δεν έχει αντίπαλο,να παίζει μόνος του χωρίς κανένα έλεγχο και καμία κριτική!
Εμείς θεωρούμε ότι ΚΑΝΕΝΑΣ από τους αρχηγούς της αντιπολίτευσης στο Δημο μπορεί να διεκδικήσει ξανά το δήμο στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Με τους ίδιους υποψηφίους και με τα δεδομένα που έχουμε σήμερα, θα βάζαμε και στοίχημα την επανεκλογή του  Νικολάου αν αυτός θελήσει να διεκδικήσει φυσικά . Εμείς την άποψή μας την καταθέσαμε…
Γίνεται λοιπόν αντιληπτή η ανάγκη ανασύνταξης της  αντιπολίτευσης αν και το βλέπω χλωμό με τέτοιες θέσεις που παίρνουν ειδικά οι επικεφαλείς των παρατάξεων ,καθώς έστω και αν οι επερχόμενες εκλογές ακόμη και για τους ίδιους θεωρούνται πολύ δύσκολες,η δυναμική τους παρουσία μετά από αυτές,σε όποιο ρόλο ταχθούν και η εποικοδομητική τους πολιτική είναι αναγκαία και επιβεβλημένη για τον τόπο!
Αν θελήσουν να συνεχίσουν με αυτήν την "δυναμική" Αντιπολίτευση που κάνουν ας ζητήσουν να γίνει τροποποίηση του Καλλικράτη ώστε να μπορεί ο Δήμαρχος να τους αξιοποιήσει σε θέσεις Αντιδημάρχων.
Ίσως εκεί η προσφορά τους να είναι ακόμη μεγαλύτερη για τη Θήβα!

αντιπολίτευση στο Δήμο Θηβαίων

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget