Διανομή προϊόντων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεβαδέων

Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεβαδέων πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 20 Δεκεμβρίου και θα συνεχίσει αύριο Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 και ώρες 10:00 – 12:00 (Δωδεκανήσου 12) διανομή προϊόντων σε 220 οικογένειες δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
 Στόχος του Δήμου Λεβαδέων είναι η προσφορά σε απόρους, ανέργους και σε άτομα ευπαθών κοινωνικών ομάδων σε τακτά χρονικά διαστήματα, τουλάχιστον μια φορά το μήνα, να προσφέρει προϊόντα βασικής διατροφής, είδη προσωπικής υγιεινής καθώς και είδη ένδυσης και υπόδησης.
 Η χριστουγεννιάτικη διανομή προϊόντων γίνεται από πόρους του Δήμου Λεβαδέων, αλλά και από την πολύτιμη στήριξη των χορηγών του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Ευχαριστούμε για τη βοήθεια τους, τις εταιρείες Barilla Hellas ΑΒΕΕ Τροφίμων, Σωληνουργεία Κορίνθου Α.Ε., Κωπαϊς ΑΒΕΕ, ΑΒ Βασιλόπουλος, Κοτόπουλα Ναυπάκτου - Κοντοχρήστος, Χρυσό Στάχυ – Μπουζάς Αντώνιος και τον κ. Ευάγγελο Μπαρλά.
 Ευχόμαστε το παράδειγμα όλων των ανωτέρω να αποτελέσει έναυσμα για όλους μας και να στεκόμαστε αλληλέγγυοι απέναντι στους συνανθρώπους μας, οι οποίοι βρέθηκαν σε δεινή οικονομική κατάσταση και αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.

Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λεβαδέων

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget