Οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας Φθιώτιδας και Φωκίδας προσέφεραν τρόφιμα, είδη ένδυσης και άλλα αγαθά

 Τα προαναφερόμενα αγαθά προσφέρθηκαν σε φιλανθρωπικά Ιδρύματα, Συλλόγους και Φορείς των ανωτέρω Νομών, στελέχη και εκπρόσωποι των οποίων εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχές.
 Η Ελληνική Αστυνομία, καθ’ όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, θα βρίσκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας, με σκοπό την προστασία του κοινωνικού συνόλου
 Η Ελληνική Αστυνομία, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, διοργάνωσε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών (τρόφιμα, είδη ένδυσης και καθαριότητας, φάρμακα, παιχνίδια, σχολικά είδη κ.λ.π.), με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων σε όλη την χώρα.

 Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας, προσέφεραν τις προηγούμενες ημέρες τρόφιμα, είδη ένδυσης και άλλα αγαθά, η συγκέντρωση των οποίων πραγματοποιήθηκε από το υστέρημα του αστυνομικού προσωπικού, ως μία συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αγάπης προς τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι μας έχουν ανάγκη.
 Συγκεκριμένα, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, Ταξίαρχος Νικόλαος Γεωργακόπουλος, προσέφερε τρόφιμα, είδη ένδυσης, παιχνίδια και παιδικά βιβλία, σε εκπρόσωπο του Συλλόγου «το Χαμόγελο του Παιδιού», που εδρεύει στη Χαλκίδα.
 Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, Ταξίαρχος Μιχαήλ Πάππος, προσέφερε τρόφιμα και είδη ένδυσης, στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας, στη Λαμία.
 Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, Αστυνομικός Διευθυντής Μιχαήλ Τσάτσης, προσέφερε τρόφιμα, παιχνίδια και είδη γενικής χρήσης, στο Ορφανοτροφείο Λιβαδειάς «Αγία Ταβιθά» και στο Κέντρο Φροντίδας Ηλικιωμένων «Άγιος Βλάσιος».
 Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ιωάννης Νικοπολίδης, προσέφερε τρόφιμα, είδη ένδυσης και παιχνίδια, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Τριάδας, στο Καρπενήσι, προκειμένου αυτά να διατεθούν σε άπορες οικογένειες.
 Τέλος, ο βοηθός Αστυνομικού Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Αθανάσιος Χολέβας, προσέφερε τρόφιμα και είδη ένδυσης, στο φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Εστία Άγιος Νικόλαος», στο Γαλαξίδι Φωκίδας.
 Στελέχη και εκπρόσωποι των ανωτέρω φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων, Συλλόγων και Φορέων, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχήθηκαν καλές γιορτές στις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

 Η Ελληνική Αστυνομία, καθ’ όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, θα βρίσκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας με σκοπό, όπως πάντα, να επιτελέσει την αποστολή της, που δεν είναι άλλη, από την προστασία του κοινωνικού συνόλου, από την διαφύλαξη της σωματικής του ακεραιότητας και της περιουσίας του.
 Αυτές οι Άγιες Ημέρες της Γεννήσεως του Θεανθρώπου, αναδεικνύουν πάνω από όλα την ελπίδα, την αγάπη και την αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπό μας. Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, εύχεται σε όλους καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένη και δημιουργική η Νέα Χρονιά, με ατομική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία.

Διευθύνσεις Αστυνομίας Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας Φθιώτιδας Φωκίδας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget