"Μαρσάρουν τα τρακτέρ" αγρότες και κτηνοτρόφοι

Συμβολικού τύπου κινητοποιήσεις ξεκίνησαν από τις 3 έως τις 15 Δεκεμβρίου αγρότες και κτηνοτρόφοι, που συντάσσονται με την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων, η ολομέλεια της οποίας θα συνεδριάσει στις 17/12, προκειμένου να ληφθούν οριστικές αποφάσεις για την ημερομηνία που τα τρακτέρ θα βγουν ξανά στους δρόμους.
Η αρχή έγινε το Σάββατο με αγρότες της περιοχής Παιονίας να συγκεντρώνονται στη γέφυρα του Αξιού στις 11 το πρωί και στην συνέχεια κατευθύνθηκαν με τα τρακτέρ και αγροτικά τους οχήματα προς το τελωνείο των Ευζώνων, το οποίο απέκλεισαν συμβολικά έως τις 14.00.
Χθες Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου,  πραγματοποιησαν συμβολικές κινητοποιήσεις στα κατά τόπους υποκαταστήματα του ΟΠΕΚΕΠΕ, του ΕΛΓΑ και της ΔΕΗ, αγρότες και κτηνοτρόφοι των περιοχών Φαρσάλων, Καρδίτσας, Τρικάλων και Λάρισας και στις 15 του μηνός οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα της Δυτικής Μακεδονίας θα προχωρήσουν σε αποκλεισμό λίγων ωρών του ΕΛΓΑ στην Κοζάνη.
 Ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Καστοριάς, Δημήτρης Μόσχος, επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι οι κινητοποιήσεις αυτές θα είναι ένα «κρας τεστ» και ότι η συνέχεια «θα είναι δυναμική».

αγρότες και κτηνοτρόφοι

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget