Έκτακτα μέτρα του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων για την επέλαση του χιονιά

Σε ύψιστο βαθμό ετοιμότητας βρίσκεται ο Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων, για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων που αναμένονται, τις επόμενες τρεις μέρες στο νομό μας.
Ήδη έχει προμηθευτεί μεγάλες ποσότητες αλατιού
στην έδρα του Δήμου και σήμερα 28/12/2016 γίνεται διανομή σε όλες τις τοπικές κοινότητες.
Τα μηχανήματα του Δήμου και το προσωπικό βρίσκονται σε ετοιμότητα και είναι πλήρως εξοπλισμένα, ώστε να αποσοβήσουν, στο μέτρο του εφικτού, τη διακοπή της κυκλοφορίας στους δρόμους, από την αναμενόμενη χιονόστρωση.
Εφόσον απαιτηθεί σε συνεννόηση με τους κατά τόπους προέδρους θα ανοίξουν θερμαινόμενες αίθουσες (κοινοτικά γραφεία, ιατρεία κλπ) για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Κατά την διαδικασία τυχόν απεγκλωβισμού προηγούνται ευπαθείς ομάδες (ηλικιωμένοι, νεφροπαθείς, ΑμεΑ κλπ), οι οποίοι είναι ήδη καταγεγραμμένοι από τις υπηρεσίες του του Δήμου. Καλούμε τους δημότες μας να ελαχιστοποιήσουν τις μετακινήσεις τους κατά τη διάρκεια έξαρσης των καιρικών φαινομένων για να μην παρεμποδίζεται το έργο του αποχιονισμού. Επίσης να προμηθευτούν τρόφιμα, καύσιμα και φάρμακα.
  Συνιστάμε στους Δημότες μας ψυχραιμία και υπομονή και αν χρειαστούν βοήθεια να τηλεφωνούν στο 22683-50.211. Για να δείτε αναλυτικές οδηγίες για τα μέτρα προετοιμασίας – ασφάλειας κατά την επέλαση του χιονιά επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του δήμου και δείτε το φυλλάδιο του Δήμου Αλιάρτου - Θεσπιέων
www.aliartos.gov.gr 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ
 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ

Έκτακτα μέτρα Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget