ολοκληρώθηκαν οι 3 διημερίδες που διοργάνωσε ο Περιφερειακός Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας

Περιφερειακός Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας

 Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι 3 διημερίδες που διοργάνωσε ο Περιφερειακός Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας για την επιμόρφωση τόσο του προσωπικού του όσο και στελεχών των Δήμων μελών του.Οι διημερίδες είχαν ως θέμα τον νέο νόμο 4412/2016 (ΦΕΚ Α 147/8-8-
2016) περί δημοσίων συμβάσεων και αναλυθήκαν διεξοδικά το θεσμικό πλαίσιο των δημοσίων συμβάσεων έργων, μελετών, προμηθειών και υπηρεσιών.
Η πρώτη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Περιφερειακού Φο.Δ.Σ.Α στη Θήβα, στις 3 &4/10/2016 παρουσία 34 εργαζομένων με σκοπό την ενημέρωση του προσωπικού του φορέα σχετικά με το νόμο και τις κυριότερες διατάξεις του.

 Ανάλογο σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα, στις 17 και 18 του μηνός Οκτωβρίου με 66 συμμετέχοντες, στελέχη των Δήμων – Μελών του Περιφερειακού Φο.Δ.Σ.Α των Περιφερειακών ενοτήτων Εύβοιας και Βοιωτίας. Καθώς και στη Λαμία στις 20 και 21 του ίδιου μήνα με 84 συμμετέχοντες για την κάλυψη των ενδιαφερομένων στελεχών των Δήμων –
Μελών του Περιφερειακού Φο.Δ.Σ.Α των Περιφερειακών ενοτήτων Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας. Ο Περιφερειακός Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας Α.Ε, σε συνεργασία με τους Δήμους – Μέλη του θα συνεχίσει την ανάληψη πρωτοβουλιών για την κατάρτιση των στελεχών τόσο για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Φο.Δ.Σ.Α και των Δήμων – Μελών του όσο και για την επίτευξη των κοινών στόχων.
Ετικέτες
Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου

[facebook][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget