Ιερώνυμος: Προβληματικός ο Φίλης(video)

Μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης έδωσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος εξαπολύοντας επίθεση κατά του υπουργού Παιδείας, Νίκο Φίλη. Ο Αρχιεπίσκοπος μίλησε και για τις σχέσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ αποκάλυψε τι του είπε ο Π. Καμμένος.
 Συγκεκριμένα σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ιστορίες» του Αλέξη Παπαχελά, είπε τα εξής: «Δυστυχώς, και ζητώ συγγνώμη γι' αυτή τη φράση, ο κ. Φίλης είναι ένας προβληματικός άνθρωπος. Άλλα λέει το βράδυ, άλλα λέει το πρωί, είναι ασυνεπής. Και το λέω αυτό σαν αρχιεπίσκοπος. Ασυνεπής στις σχέσεις του και στα λόγια του».
 Μάλιστα, σημείωσε πως το γραφείο του Πρωθυπουργού χαρακτήρισε «προσωπικές» τις απόψεις Φίλη σχετικά με το μάθημα των Θρησκευτικών.
 Η συνάντηση στο Μαξίμου
 Ο Αρχιεπίσκοπος περιέγραψε την κρίσιμη συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου για τα Θρησκευτικά: «Η πιο σωστή λύση ήταν αυτή που συμφωνήσαμε, να γίνει μια επιτροπή από τις δύο πλευρές και αυτή ήταν πρόταση του ίδιου του Πρωθυπουργού.
 Εγώ ρώτησα τον κ. Φίλη, μπροστά στον Πρωθυπουργό: “Κύριε υπουργέ έχετε να μας πείτε κάτι δικό σας;” και μου απάντησε:
 “Έχουμε μπροστά μας τον Πρωθυπουργό. Ο υπουργός δεν κάνει τίποτε πέρα από αυτό που του λέει ο Πρωθυπουργός”.
 Φύγαμε εν ειρήνη αλλά δεν προλάβαμε να φύγουμε και ο κ. Φίλης τα αναίρεσε όλα.
 Στην διαμαρτυρία μας, μας απήντησε το γραφείο του Πρωθυπουργού: “Μην ακούτε τι λέγεται, αυτά που συμφωνήσαμε θα γίνουν. Οι απόψεις του κ. Φίλη, είναι προσωπικές”.
 «Ο Καμμένος στην συνάντηση που είχαμε μου είπε: "Αν μου πείτε και θέλετε εγώ ρίχνω την κυβέρνηση αύριο το πρωί". Και μάλιστα παρακάλεσε να μη φύγουμε από αυτόν τον χώρο -σχεδόν μετά δακρύων- αν δε βρούμε λύση γιατί ο τόπος χρειάζεται συναίνεση για να προχωρήσουμε» σημείωσε.

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος,συνέντευξη

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget