Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Χωροταξίας και Περιβάλλοντος στη ΒΙ.ΠΕ Θίσβης

Την Τετάρτη 31/08/16 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Χωροταξίας και Περιβάλλοντος και της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Βοιωτίας, κ.Φανής Παπαθωμά, στη ΒΙ.ΠΕ Θίσβης συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο της ΔΙΑ.ΒΙ.ΠΕ.ΘΙ.Β.Α.Ε κ. Νικόλαο Κουδούνη, την Διευθύνουσα Σύμβουλο κ. Σταυρούλα Κακαουνάκη και το μέλος του συμβουλίου και πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Παναγιώτη Αγνιάδη.
 Κατά την ενημέρωση των Αντιπεριφερειαρχών αναπτύχθηκαν αρκετά θέματα σχετικά με την λειτουργία της ΒΙ.ΠΕ και πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον χώρο του βιολογικού καθαρισμού και στις λιμενικές εγκαταστάσεις.
 Οι Αντιπεριφερειάρχες Χωροταξίας και Περιβάλλοντος κ. Ιωάννης Ταγκαλέγκας και Π.Ε Βοιωτίας κ. Φανή Παπαθωμά έκαναν την ακόλουθη δήλωση:
 “Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για την λειτουργία της ΒΙ.ΠΕ Θίσβης, ένα από τα σημαντικά κύτταρα της οικονομίας της περιοχής μας, η οποία λειτουργεί πάντα σε συμμόρφωση με την κείμενη περιβαλλοντική νομοθεσία και όλες τις σχετικές νομοθετικές απαιτήσεις και πρότυπα. Αναγνωρίσαμε την ανάπτυξη της περιοχής και συζητήσαμε για μελλοντικά έργα υποδομής που αφορούν στην βελτίωση και αναβάθμιση της ζωής των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής,σύμφωνα με τις προτεραιότητες του Περιφερειάρχη μας κ. Κώστα Μπακογιάννη”

ΒΙ.ΠΕ Θίσβης

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget