Ενημέρωση επιχειρήσεων για τη συμμετοχή τους στο 7ο ACRO QUALITY FESTIVAL και το 4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού

Στο πλαίσιο της 11ης/2016 συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας και έπειτα από εισήγηση της Θεματικής Επιτροπής Αγροτικής Ανάπτυξης, στην οποία προεδρεύει ο Δήμαρχος Δομοκού, κ. Τζιαχρήστας αποφασίστηκε ομόφωνα η χρηματοδότηση, εκ μέρους της Π.Ε.Δ., του μεγαλύτερου τμήματος του κόστους φιλοξενίας στο 7ο ACRO QUALITY FESTIVAL και το 4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας στις 14, 15 και 16 Οκτωβρίου 2016.
Τα δύο αυτά μεγάλα γεγονότα απευθύνονται τόσο σε εξειδικευμένο εμπορικό κοινό και επαγγελματίες όσο και σε καταναλωτές και φίλους της γεύσης γενικότερα. Υπολογίζεται ότι τα φεστιβάλ θα επισκεφθούν περισσότερα από 15.000 άτομα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μεταβείτε στον ιστότοπο: http://www.agroqualityexpo.gr/site/.
Παράλληλα, σας ενημερώνουμε πως η Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας και οι επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή θα φιλοξενηθούν σε περίπτερο 74 τετραγωνικών μέτρων, όπου θα είναι εγκατεστημένος όλος ο απαραίτητος βασικός εξοπλισμός.
Κατόπιν των ανωτέρω, παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τις επιχειρήσεις του πρωτογενούς τομέα που δραστηριοποιούνται εντός των διοικητικών σας ορίων και στη συνέχεια έως την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016 να μας αποστείλετε τη λίστα των επιχειρήσεων που επιθυμούν να συμμετάσχουν. Οι λίστες θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά στο e-mail: info@pedstereas.gr.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πρόσθετη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Αποστόλου Δημήτριο στον τηλεφωνικό αριθμό 22310 27368.

ACRO QUALITY FESTIVAL

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget