Απάντηση του Νίκου Στρατέλου στην ανακοίνωση του ΑΟ ΘΗΒΑ

Με λύπη είδα την ανακοίνωση αυτή η οποία με άρωμα Δήμου με παρουσιάζει ως πολέμιο της ομάδας και μάλιστα μου συστήνει να πάω για μπάνια.
 Λυπάμαι γιατί με εμπλέκει ο συντάξας του δελτίου που υπογράφει εκ μέρους της διοίκησης η εκ μέρους των φιλάθλων ενώ κάτι τέτοιο δεν νομίζω να το υιοθετούν αυτοί με τους οποίους γνωρίζουν ότι δεν είμαι τέτοιος χαρακτήρας
.Δεν φταίω αν συνδέομαι φιλικα με τον Σταμούλη και δεν με αφορούν τα προσωπικά σου φίλε. Λυπάμαι ομως που αντιδρώ έτσι γιατι πνιγομαι μετά από 25 χρόνια τα 15 ως πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου να απαντώ έτσι και να κάνω κάτι το οποιο συχαίνομε να τσιμπάω σε προκλήσεις. Ήταν πρώτη και τελευταία φορά που κάνω τετοια πράξη.Εύχομαι πραγματικά η διοίκηση Βυλλιώτη να επιτύχει στο δύσκολο έργο της και καλή δύναμη σε όλα τα παιδιά.
H ανακοίνωση του ΑΟ ΘΗΒΑ
Επικριτής ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου κύριος Νίκος Στρατέλος προς τον ΑΟ ΘΗΒΑ επειδή σε ανακοίνωση που βγάλανε οι ROSSONERI στην οποία κόσμια είπαν ότι έλειψε ο εμπορικός κόσμος.
Εμείς είμαστε με τα κατάστηματα της πόλης και ευχαριστήσαμε και τιμήσαμε τα κατάστηματα που μας βοήθησαν και θα μας βοηθήσουν.
Τώρα αν ο πρόεδρος τους που έλαβε πρόσκληση για την γενική συνέλευση θέλει να είναι επικριτικός σε κάτι γενικό και αόριστο το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι οτι ζέστη έχει και μια βουτιά στην θάλασσα θα βοήθουσε!
Τελειώνοντας να πούμε οτι δεν προκειται να ασχοληθούμε άλλο διότι ο σχεδιάσμος της ομάδας τρέχει και έχουμε σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε και θα θέλαμε και τον κύριο Στρατέλο στο πλευρό μας και ας του βάζουν λόγια κάποιοι που κάποτε εκβίαζαν την ομάδα!!!

Για το Δ.Σ. 

Απάντηση Νίκου Στρατέλου

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget