H απεργία των δικηγόρων της Θήβας συνεχίζεται έως 30 Ιουνίου

Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του δικηγορικού Συλλόγου Θηβών, η απεργία των δικηγόρων της Θήβας, όπως και πολλών άλλων συλλόγων της χώρας (Πειραιά, Πάτρας, Βόλου, Τρικάλων κλπ, συνεχίζεται έως 30 Ιουνίου 2016). Η στάση της πλειοψηφίας του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, να ξεπουλήσει τον συγκλονιστικό αγώνα των χιλιάδων μαχόμενων δικηγόρων της χώρας μόνο αιδώ προκαλεί.

Ο αγώνας των δικηγόρων, δεν σχετίζεται μόνο με το δίκαιο αγώνα της μεγάλης πλειοψηφίας των αυτοαπασχολούμενων δικηγόρων και μισθωτών δικηγόρων, αλλά είναι και συμβολή στον αγώνα της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού, που λεηλατείται από τα παλιά και νέα μνημόνια, και που οδηγείται στην απόλυτη φτωχοποίηση, μέσα από την απώλεια της πρώτης κατοικίας του, από την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών, τη μείωση των συντάξεων, την κατάργηση του ΕΚΑΣ, την απώλεια των εργατικών απαιτήσεων μέσα από τις νέες διατάξεις για την αναγκαστική εκτέλεση, κλπ, για να διευκολυνθεί αποκλειστικά το μεγάλο κεφάλαιο και οι τράπεζες.
Αποχή έως την 30/6 αποφάσισαν και οι Δικηγορικοί Σύλλογοι Βόλου, Ροδόπης Σύρου, Αλεξανδρούπολης, Ρόδου, Κοζάνης , Ηρακλείου , Αιγίου, Πειραιά, Χίου, Γρεβενων.

απεργία δικηγόρων Θήβας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget