ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αγαπητή φίλοι του Ελικώνα .
 Μετά τη την δικαίωση της προσπάθειας όλων μας  για την αποφυγή της εγκατάστασηςανεμογεννητριώνστονΕλικώνα περιοχή«Μεγάλη Λούτσα»,αισθανόμαστε την ηθική υποχρέωση να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη συνεχή προσφορά σας και την αμέριστη συμπαράστασή σας σε όλες τις δράσεις του Συλλόγου μας , όλα αυτά τα χρόνια.
 Ενέργειες συμπαράστασης και συμμετοχής σε αγώνες για την αποτροπή της ανεξέλεγκτης εγκατάστασης ανεμογεννητριών σε περιοχές απείρου φυσικού κάλλους σαν κι αυτές που δώσαμε όλοι μαζί και αποτρέψαμε σύμφωνα μεαριθ. 696/2016 απόφαση του συμβουλίου επικρατείας  και την οριστική αποτροπή εγκατάστασης τους στη«Μεγάλη Λούτσα»του Ελικώνα«στην κορυφή Καψάλα 1470μ υψόμετρο» φανερώνουν τη μεγάλη ευαισθησία που έχουμε όλοι μας για το περιβάλλον και τις αξίες του για μας και τα  παιδιά μας, καθώς και για τις συνθήκες μιας περιβαλλοντικής ανάπτυξης με σεβασμό στο περιβάλλον . Τέτοιες πρωτοβουλίες βοηθούν, σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, το έργο  όλων μας  να διαμορφώσουμε τους αυριανούς πολίτες, σε μια ανταγωνιστική κοινωνία, με όλα εκείνα τα εφόδια ώστε να μπορέσουν να ζήσουν με αξιοπρέπεια σε ένα πιο ανθρώπινο περιβάλλον.
 Ταυτόχρονα αποτελούν παράδειγμα ελπιδοφόρο και ηθικό . Ελπίζουμε να βρουν μιμητές και σε άλλους πολίτες της τοπικής μας κοινωνίας.
 Σας ευχαριστούμε θερμά!!!

φίλοι του Ελικώνα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget