Ενισχυμένος ο Άρης Θηβών εν όψει της νέας σεζόν!

Ο Σωτήρης Γερμανός συνεχίζει το μεταβατικό στάδιο προπονήσεων με 18 παίκτες από το παιδικό και το εφηβικό τμήμα να δίνουν το παρών και δεν έχει λόγο να μην είναι ευχαριστημένος τόσο από τη διάθεση των πιτσιρικάδων, όσο και από τις μεταγραφές που γίνονται και που καθιστούν τον Άρη αναμφισβήτητο πρωταγωνιστή και του νέου πρωταθλήματος!
 Μεταγραφές πρώτης γραμμής αλλά και παίκτες που δίνουν βάθος στο ρόστερ του Άρη, κάτι που έλειπε την περσινή χρονιά. Από χθες ήδη το παρών στις προπονήσεις δίνει και ο Πανδής που τελείωσε τις σπουδές του από την Καβάλα, εγκαταστάθηκε στη Θήβα και τέθηκε στη διάθεση του Γερμανού.
 Αυτή ήταν μια μεταγραφή που είχε ανακοινωθεί πριν από 3 εβδομάδες μέσω του eviabasket.gr, από τότε μεσολάβησε όμως αρκετό διάστημα με την ομάδα της Θήβας να προχωράει σε…
 Ακόμα 3 μεταγραφικές κινήσεις! Ο Σάκης Γκόλιας είναι το πρώτο απόκτημα στο δεύτερο κύμα μεταγραφών του Άρη.  Πέρυσι έπαιξε στον Αλέξανδρο Αρτάκης κάνοντας ένα πολύ καλό πρωτάθλημα που τον έφερε στην 3η θέση των σκόρερς της Α” ΕΣΚΑΣΕ με 19,3 πόντους μ.ο. Στην ουσία στην περίπτωση του Γκόλια μιλάμε πάντως για επιστροφή στην πρώτη ομάδα της καριέρας του που ήταν ο Άρης, με τον 35χρονο παίκτη να κάνει καριέρα μετέπειτα σε Κάδμο, Μαλεσίνα και πέρυσι στην ομάδα της Αρτάκης. Ο Αντρέας Γιακουμάκης προέρχεται και αυτός απότον Άρη στον οποίο στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στα παιδικά και εφηβικά τμήματα του συλλόγου. Είναι 28 ετών έχει ύψος 1.82 μ. και πέρυσι αγωνίστηκε στα Οινόφυτα. Ο Πάρης Καλπούζος είναι η 4η μεταγραφή του Άρη. Ο 28χρονος παίκτης με ύψος 1,89 μ. αγωνίζεται στις θέσεις 2-3, πέρυσι έπαιξε και αυτός στα Οινόφυτα κάνοντας επίσης την ίδια διαδρομή, καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε Ηρακλή Θηβών και Κάδμο.
 Στην περίοδο των αποδεσμεύσεων ο Άρης θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη που θα μπορεί να δώσει λύσεις από την περιφέρεια.
 Το βάρος στους μικρούς
 Πρόσφατα ο Άρης βρέθηκε στο προσκήνιο και με την μεταγραφή του Χάλιου στο παιδικό του Ολυμπιακού Πειραιώς, κάτι που δείχνει πως η ομάδα της Θήβας δίνει βάρος στις μικρές ηλικίες.
 Αξίζει πάντως να σημειωθεί, πως η περίπτωση του Χάλιου δεν είναι η μοναδική για τον Άρη, καθώς πέρυσι ένας ακόμα παίκτης ο Παν.Λογοθέτης, γιος του μέχρι πρότινος  βοηθού προπονητή της ομάδας, είχε παραχωρηθεί στον Ίκαρο Καλλιθέας.
 Ο Λογοθέτης που είναι γεννημένος το 2001 και σήμερα είναι 2,05 μ. πήγε με υποτροφία στα Εκπ.Λαμπίρη ενώ είναι σταθερά αυτό το διάστημα μέλος της Εθνικής Ελλάδας U15! 

Άρης Θηβών

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget