συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις της επαρχίας Λιβαδειάς

Οι συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις της περιοχής Λιβαδειάς,
συνεχίζοντας και εντείνοντας τον αγώνα τους εναντίον των αντιασφαλιστικών μέτρων που προωθεί η κυβέρνηση,ΚΑΛΟΥΝ όλα τα εργατικά σωματεία και συλλόγους της περιοχής σε κοινή σύσκεψη την Παρασκευή στις 6.30 το απόγευμα στα γραφεία του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίου (Καποδιστρίου 5, στο στενό απέναντι από το παλιό Δημαρχείο)
με θέμα την οργανωμένη και συντονισμένη δράση τους κατά της διάλυσης του ασφαλιστικού τομέα που συνεχίζει η σημερινή κυβέρνηση από το σημείο που την άφησε η προηγούμενη.
Το ασφαλιστικό είναι η καρδιά του κοινωνικού κράτους και αφορά μικρούς και μεγάλους επειδή αποτελεί τον μοναδικό φορέα στήριξης της υγείας και ασφάλειας των εργαζόμενων.
Αυτοί που παρουσιάζονται κάθε φορά ως “σωτήρες” του ασφαλιστικού λεηλατώντας τα ταμεία μας, έχουν τα λεφτά για να φροντίζουν την υγεία τους.
Οι εργαζόμενοι όμως την μόνη προστασία που έχουν είναι τα ταμεία τους που τα χρυσοπληρώνουν με τον ιδρώτα τους αλλά όταν τα χρειαστούν συναντούν ελλείψεις στα νοσοκομεία, υψηλές συμμετοχές στα φάρμακα και συντάξεις πείνας, γιατί για όλους αυτούς τους “σωτήρες” προηγούνται οι δανειστές και η “σωτηρία” των τραπεζών με τα λεφτά των ασφαλισμένων.
Όμως αυτό το κατρακύλισμα, αυτή η κοροϊδία πρέπει να τελειώσει μια και καλή από εμάς τους ίδιους και μάλιστα τώρα πριν το νέο χτύπημα που μας ετοιμάζει η κυβέρνηση.
Για εμάς, το προωθούμενο ασφαλιστικό αποτελεί ΑΙΤΙΑ ΚΗΡΥΞΗΣ ΠΟΛΕΜΟΥ!

Δεν σκοπεύουμε να δείξουμε κανενός είδους ανοχή, κανενός είδους συναίνεση στην ισοπέδωση του ασφαλιστικού μας, γιατί είναι δικό μας δημιούργημα, γιατί αφορά την προστασία της υγείας μας, την ζωή μας ολόκληρη από τη στιγμή της γέννησης μέχρι τα βαθιά γηρατειά.

Θήβα ειδήσεις

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget