Viva Wallet. Το πρώτο ελληνικό ηλεκτρονικό πορτοφόλι

Πριν διαβάσετε το άρθρο, μερικά σημεία προσοχής για το viva wallet.
 1. Είναι αδειοδοτημένοι από την Τράπεζα Ελλάδος ως τραπεζικό ίδρυμα, απλά λειτουργούν διαδικτυακά, χωρίς φυσική παρουσία καταστημάτων.
2. Μπορείς να έχεις μέχρι 35.000 ευρώ στο Viva Wallet σου (μέγιστη κατάθεση).
3. Σε περίπτωση που γίνει κούρεμα καταθέσεων στις τράπεζες, ο,τι ισχύσει για τις κλασικές καταθέσεις στις τράπεζες, θα ισχύσει και για τα χρήματα του Viva Wallet.
4.Το υπουργείο οικονομιών (εφορία) έχει την ίδια πρόσβαση στο λογαριασμό του Viva Wallet, όπως έχει και στους κλασικούς τραπεζικούς λογαριασμούς (ενημέρωση – κατάσχεση).
5. Δεν μπορεί κάποιος να σου στείλει χρήματα από τράπεζα του εξωτερικού.
 Όπως καταλαβαίνετε, θέλει να γίνει paypal στη θέση του paypal, αλλά χάνει στα σημεία.
 Ο Όμιλος Εταιρειών Viva αλλάζει το τοπίο των ηλεκτρονικών πληρωμών, παρουσιάζοντας τοViva Wallet, το 1ο ελληνικό ηλεκτρονικό πορτοφόλι για ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις.
 Με το άνοιγμα ενός δωρεάν λογαριασμού Viva Wallet, ο ιδιώτης αποκτάει, χωρίς πολλές διαδικασίες και κυρίως χωρίς τράπεζες, τη δυνατότητα να αποθηκεύει τα χρήματά του με ασφάλεια στο νέο του ηλεκτρονικό πορτοφόλι.
 Το ηλεκτρονικό πορτοφόλι Viva Wallet γεμίζει άμεσα με οποιαδήποτε κάρτα (χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη), με κατάθεση μετρητών ή αγορά Viva e-money code σε 2.500+ σημεία του δικτύου Viva σε όλη την Ελλάδα (επιλεγμένα πρατήρια EKO, BP και Shell, καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, Media Markt, Reload Stores, My Market και Metro κ.ά) ή μέσω e-banking.
 Στη συνέχεια ο κάτοχος του μπορεί να μεταφέρει άμεσα χρήματα σε οποιονδήποτε φίλο του (δωρεάν) ή σε τραπεζικό λογαριασμό, να πληρώνει σε ηλεκτρονικά καταστήματα, να αγοράζει όλες τις υπηρεσίες του Viva.gr με 1 κλικ και σύντομα να εξοφλεί όλους τους λογαριασμούς του.
 Για τον επαγγελματία ή την επιχείρηση, το Viva Wallet αποτελεί το 1ο ηλεκτρονικό επαγγελματικό πορτοφόλι, που ανοίγει άμεσα, χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες και περιορισμούς. Με αυτό έχει τη δυνατότητα να δέχεται πληρωμές εύκολα, με ασφάλεια και χωρίς τη μεσολάβηση τραπεζών, είτε στο ηλεκτρονικό ή στο φυσικό του κατάστημα με σύγχρονες λύσεις POS. Επιπλέον, μπορεί να δημιουργεί ειδοποιήσεις πληρωμών για τους πελάτες του, να πληρώνει άμεσα τους προμηθευτές του, να μεταφέρει χρήματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς, να δέχεται πληρωμές μέσω παγίων εντολών κ.ά.
 Η πλατφόρμα υπηρεσιών Viva Wallet, ολοκληρώνεται με την εφαρμογή Viva Wallet App για iOS και Android και με την Viva Wallet Card, η οποία συνδέεται με το υπόλοιπο του ηλεκτρονικού πορτοφολιούViva Wallet και o χρήστης μπορεί να πραγματοποιεί αγορές σε e-shop και 32 εκατομμύρια σημεία σε όλο τον κόσμο, με το σήμα MasterCard. H Viva Wallet Card διατίθεται ηλεκτρονικά μέσα από το site www.vivawallet.com.
 Η πλατφόρμα Viva Wallet αναπτύχθηκε από την εταιρεία Viva Υπηρεσίες Πληρωμών ΑΕ (www.vivapayments.com), του Ομίλου εταιρειών Viva. Η Viva Payments, αποτελεί το 1ο ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος στη χώρα, με άδεια από την Τράπεζα της Ελλάδος, για λειτουργία σε 31 χώρες της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Ζώνης.

thiva gr

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget