Η Διεύθυνση Αστυνομίας Βοιωτίας παρέλαβε δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, δωρεά της εταιρείας «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΕΑΕ»

Ο Διευθυντής του Νομού, Ταξίαρχος Νικόλαος Γεωργακόπουλος και ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, Α/Α’ Γεώργιος Νικολόπουλος, απένειμαν σήμερα τιμητική πλακέτα σε εκπροσώπους της εταιρείας για την γενναιόδωρη προσφορά της.
 Η Διεύθυνση Αστυνομίας Βοιωτίας, παρέλαβε τον περασμένο Σεπτέμβριο δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα οποία αποτελούν δωρεά της εταιρείας «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΕΑΕ», προς το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.
 Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (23-12-2015) το πρωί, στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας στη Λιβαδειά, ο Διευθυντής του Νομού, Ταξίαρχος Νικόλαος Γεωργακόπουλος και ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, Α/Α’ Γεώργιος Νικολόπουλος, ευχαρίστησαν τους εκπροσώπους της εταιρείας και τους απένειμαν τιμητική πλακέτα, ως ένδειξη αναγνώρισης της γενναιόδωρης προσφοράς τους.

 Στην αρχή της εκδήλωσης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, Ταξίαρχος Νικόλαος Γεωργακόπουλος επεσήμανε, μεταξύ άλλων, στον χαιρετισμό του:
 « Με ιδιαίτερη χαρά σας υποδεχόμαστε και σας καλωσορίζουμε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Βοιωτίας. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω γι’ αυτή σας την πρωτοβουλία, γι’ αυτήν τη δωρεά των οχημάτων η οποία θα συμβάλει σημαντικά στην ενίσχυση και βελτίωση της καθημερινής αστυνόμευσης στην πόλη μας.
 Η προσφορά σας και η δωρεά σας αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία, σήμερα, λόγω και της κρίσεως που υπάρχει και διέρχεται η χώρα μας. Ωστόσο, θα ήθελα να τονίσω ότι, παρά τις δυσκολίες οι οποίες αναμφισβήτητα υπάρχουν, η Ελληνική Αστυνομία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια με σκοπό να ανταποκριθεί με συνέπεια στα καθήκοντά της, να αντιμετωπίσει με επιτυχία την εγκληματικότητα και να εξασφαλίσει καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών στον πολίτη.
 Σήμερα σας καλέσαμε εδώ για να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας, να σας διαβεβαιώσουμε ότι η δωρεά σας αυτή θα μετατραπεί από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς σε παροχή σημαντικών υπηρεσιών προς την κοινωνία και τους πολίτες και να σας απονείμουμε τιμητική πλακέτα, ως ένδειξη αναγνώρισης της γενναιόδωρης προσφοράς σας.
 Σας ευχαριστούμε και πάλι, εκ μέρους και του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγου Ανδρέα Αποστολόπουλου και σας ευχόμαστε καλές γιορτές, με υγεία και ευτυχία σε εσάς, στο προσωπικό της εταιρείας σας και στις οικογένειές σας».

θηβα νεα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget