Σκληρή απάντηση της Ρωσίας στην Τουρκία: Δεν θα σας δώσουμε ούτε ένα βαθμό στην Eurovision

Δραματικές είναι οι εξελίξεις μετά την κατάρριψη του ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, αφού ο Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε πως η Ρωσία δεν θα δώσέι ούτε ένα βαθμό στο τραγούδι της Τουρκίας στον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον.

Ο Ταγίπ Ερντογάν απάντησε πως ούτε η Τουρκία θα δώσει βαθμό στο τραγούδι της Ρωσίας, εκτός αν η τραγουδίστρια της Ρωσίας είναι θεογκόμενα, οπότε θα της βάλει ένα τρία.
Μετά την επιθετική δήλωση του προέδρου Πούτιν και την εμπρηστική απάντηση του Ερντογάν, ο πλανήτης κρατάει την ανάσα του, αφού ο επόμενος διαγωνισμός της Eurovision αναμένεται να κρίνει το μέλλον του πλανήτη και μπορεί να οδηγήσει σε έναν Παγκόσμιο Πόλεμο.
Ήδη, οι ευρωπαϊκές χώρες που ανήκουν στο ΝΑΤΟ, έχουν ξεκαθαρίσει πως θα δώσουν τα δωδεκάρια τους στην Τουρκία που είναι σύμμαχός τους. Από την άλλη πλευρά, οι χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ που δεν έγιναν μέλη του ΝΑΤΟ είναι αποφασισμένες να δώσουν το δωδεκάρι τους στη Ρωσία.
Η Ελλάδα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ποια στάση θα κρατήσει, αν και υπάρχει η σκέψη να μην δώσει βαθμό σε καμία από τις δυο φιλικές χώρες, ώστε να μην παρεξηγηθούν και χαλάσει η φιλία.
Επίσης, υπάρχει η σκέψη να πέσει το κύκλωμα την ώρα που θα είναι έτοιμη να ψηφίσει η Ελλάδα, αν και αυτό μπορεί να συμβεί και χωρίς να το έχουμε σχεδιάσει, αφού η χώρα καταρρέει.
Σε κάθε περίπτωση, ο επόμενος διαγωνισμός της Γιουροβίζιον θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον, αφού στις απειλές του ISIS για χτύπημα την βραδιά του διαγωνισμού, έρχεται να προστεθεί και η διαμάχη Ρωσίας-Τουρκίας, κάτι που έχει ενθουσιάσει τους eurofans.



Read more: http://pitsirikos.net/

θηβα ΣΑΤΙΡΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget