Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Την «Κιβωτό του Κόσμου», έναν «μη κερδοσκοπικό οργανισμό ειδικής μέριμνας και προστασίας της μητέρας και του παιδιού», μια πρότυπη κοινότητα ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και αγάπης, στην Αθήνα, επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

 Ο κ. Τζιτζικώστας γνώρισε από κοντά τους ανθρώπους που αποτελούν την ομάδα της «Κιβωτού του Κόσμου» και ενημερώθηκε για το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελείται και έχει ως στόχο να δημιουργηθεί μια ομπρέλα κοινωνικής προστασίας, φροντίδας και μέριμνας για εκατοντάδες παιδιά, που την έχουν ανάγκη περισσότερο από τον καθένα.
 Μετά το πέρας της επίσκεψής του, ο Απόστολος Τζιτζικώστας δήλωσε:
«Με μεγάλη χαρά επισκέφτηκα σήμερα την ‘Κιβωτό του Κόσμου’ και είδα το σημαντικό έργο που επιτελείται από τον Πατέρα Αντώνιο και όλη την ομάδα της ‘Κιβωτού’.
Θέλω να τους συγχαρώ, γιατί κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες και χωρίς την βοήθεια του κράτους ούτε για τα βασικά είδη, έχουν καταφέρει να υποστηρίξουν αυτήν την τεράστια προσπάθεια. Είναι επίσης πολύ σημαντικό, ότι σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για τη χώρα και την κοινωνία, οι συμπολίτες μας υποστηρίζουν τέτοιου είδους κοινωνικές δομές,
Γιατί ό,τι επισκεφτήκαμε σήμερα, έχει γίνει με χρήματα των συμπολιτών μας που αντιλαμβάνονται πως είμαστε μια κοινωνία που έχει χτυπηθεί πολύ από την κρίση.
Δεσμεύτηκα προσωπικά, πως θα σταθώ αρωγός στη προσπάθεια αυτή, γιατί μπορούμε να στηρίξουμε στη πράξη και όχι στα λόγια τους κοινωνικά αδύναμους συμπολίτες μας».
 Βίντεο από την επίσκεψη του Απόστολου Τζιτζικώστα στην «Κιβωτό του Κόσμου» μπορείτε να δείτε στη διεύθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget