Ευχαριστήρια δήλωση του ΒΥΛΛΙΩΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ (ΠΑΡΙΣ)

Αποφάσισα να συμμετέχω στα κοινά ίσως την πιο δύσκολη περίοδο στην σύγχρονη πολιτική ιστορία της πατρίδας. Η εμπιστοσύνη των πολιτών προς τους πολιτικούς έχει εξανεμιστεί. Είμαι πολύ περήφανος που μέσα στις 20 ημέρες της προεκλογικής περιόδου καταφέραμε και κτίσαμε ισχυρούς δεσμούς εμπιστοσύνης,  σε αντίθεση με όλα τα προγνωστικά που θέλουν τους πολίτες να σιχαίνονται κυριολεκτικώς τους εκπροσώπους τους.

Επισκέφθηκα σχεδόν όλα τα χωριά της Βοιωτίας. Ένα προς ένα. Πήγα σε όλες τις υπηρεσίες της πόλης μου. Μια προς μια. Συνομίλησα σχεδόν με όλους τους καταστηματάρχες και ελεύθερους επαγγελματίες της Θήβας. Έναν προς έναν.
Έτσι αντιλαμβάνομαι εγώ την πολιτική.  Ακούγοντας τους πολίτες. Η συμμετοχή όλων στον δημόσιο διάλογο είναι το εφαλτήριο της λύσης όλων των προβλημάτων.  Να μοιράσουμε τις ιδέες μας, να κτίσουμε ΜΑΖΙ το αύριο με πράξεις και όχι με λόγια.
Θα συνεχίσω να κάνω αυτό που ξέρω να κάνω καλύτερα. Να υπερασπίζομαι τα δικαιώματα των πολιτών μέσα και έξω από τις δικαστικές αίθουσες της Θήβας. Είναι στάση ζωής με υπευθυνότητα και σεβασμό στον συνάνθρωπό μου.
Ευχαριστώ όλους όσους με εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους.  Το μέγεθος της ευθύνης κάθε μιας ψήφου είναι ασύλληπτο. Δυστυχώς κάποιοι δεν μπορούν να το αντιληφθούν.  Ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν στον δημόσιο διάλογο που μόλις ανοίξαμε. Ευχαριστώ όλους όσους με υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό σε κάθε χωριό που επισκέφθηκα.
Ήρθε η ώρα να απαλλαγούμε από αυτούς τους «τύπους» που τους βλέπουμε μόνο την τελευταία βδομάδα των εκλογών. «Τύπους» που δεν τους λέει κανείς καλημέρα στο δρόμο.
Ήρθε η ώρα να πάρουμε ΕΜΕΙΣ τη δύναμη στα χέρια μας. Να φτιάξουμε ΕΜΕΙΣ τον τόπο μας.
Ένα δύσκολο αλλά συνάμα υπέροχο ταξίδι μόλις ξεκίνησε.

Καλή δύναμη σε όλους μας.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget