Ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά και την επιστροφή της ΑΕΚ στην Super League

«Σίγουρα είναι μια μεγάλη μέρα για μας, αφού η επόμενη μέρα που περιμέναμε για την ομάδα μας ήρθε. Ο σύλλογός μας πέρασε δύο δύσκολα χρόνια. Ευελπιστώ να ξεκινήσουμε με νίκη μέσα στην έδρα μας και να δώσουμε χαρά στον κόσμο, γιατί δύο χρόνια τώρα αυτός ο κόσμος δεν έχει πάρει πολλές χαρές. Όσο για την ετοιμότητα της ομάδας μας πιστεύω ότι είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Το δείξαμε άλλωστε και στα δύο τελευταία φιλικά, κόντρα σε δύο πολύ μεγάλες ομάδες.
Γι” αυτό και πιστεύω ότι ο κόσμος θα είναι δίπλα μας και σ” αυτό το ματς όπως και σε όλη τη χρονιά, γιατί είναι πολύ σημαντικός για μας».
 - Υπάρχει κάτι που σε ανησυχεί περισσότερο γι” αυτό το ματς;
 «Σίγουρα υπάρχει άγχος, αλλά πιστεύω ότι το άγχος αυτό θα μας βγει σε καλό. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας και να ξεκινήσουμε με το δεξί της υποχρεώσεις μας στην Super league».
 - Ο Πλατανιάς είναι ένας από τους αντιπάλους που μπορούν να απειλήσουν την ΑΕΚ;
 «Εμείς σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους και πρέπει σε όλα τα ματς να είμαστε συγκεντρωμένοι. Το σίγουρο είναι ότι κανένα ματς δε θα είναι εύκολο και δε θα μας χαριστεί κανένας. Αυτό θα κάνουμε και με τον Πλατανιά, αυτό και με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο και να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι».
 - Τώρα που η ομάδα έχει δώσει κάποια δείγματα γραφής στα φιλικά παιχνίδια ποιος πιστεύεις ότι είναι ο εφικτός στόχος;
 «Επειδή είμαστε σε μια ομάδα που πάντα έχει ως στόχο να πρωταγωνιστεί δεν μπορούμε να πούμε τίποτα άλλο και να είμαστε ευχαριστημένοι με τίποτα άλλο εκτός από την πρώτη θέση. Θα παλέψουμε μόνο για την πρώτη θέση. Τίποτα άλλο».


Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget