Το συλλαλητήριο του ΚΚΕ στη Λιβαδειά‏

Την στιγμή που ο λαός παρακολουθεί αποσβολωμένος και τρομοκρατημένος από τον βομβαρδισμό ανακοινώσεων και διαψεύσεων τα παζάρια της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΑΖΑ-ΑΝΕΛ, για το τι και πόσο θα κληθεί να πληρώσει πάλι για να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις του κεφαλαίου, κάποιοι επιμένουν να ξυπνούν συνειδήσεις, να ξεσκεπάζουν τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, να παλεύουν ακούραστα για να μην περάσουν αυτά τα αντιλαϊκά σχέδια.

 Είναι οι κομμουνιστές και οι φίλοι τους που αφήνουν την ξεκούραση, τις δουλειές τους, τον καναπέ τους, για να τρέξουν με ανακοινώσεις, συγκεντρώσεις, διαδηλώσεις να δείξουν στους κυβερνώντες ότι τα αντιλαϊκά μέτρα δεν θα περάσουν χωρίς αντίσταση.
 Για να θυμίσουν στους εργαζόμενους και τους άνεργους ότι χωρίς αγώνες, όχι μόνο δεν πρόκειται να τους λυπηθεί καμιά κυβέρνηση όσο κι αν παριστάνει ή αυτοαποκαλείται "αριστερή", αλλά συνέχεια θα τους ρίχνει στα δόντια του άπληστου κεφαλαίου.
 Ότι, όσο κρατάνε την χώρα στα δεσμά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αυτής της λυκοσυμμαχίας, όπως αναγκάζονται και οι ίδιοι πλέον να παραδεχτούν ότι είναι, δεν πρόκειται να υπάρξουν άσπρες μέρες για τον λαό. Ότι το εισόδημα συνέχεια θα συρρικνώνεται και η ανεργία θα αυξάνεται.
 Για μια φορά ακόμα, σήμερα Πέμπτη 25-6-2015, οι κομμουνιστές και οι φίλοι τους, οι απλοί άνθρωποι της δουλειάς, συγκεντρώθηκαν στην Κεντρική Πλατεία της Λιβαδειάς και έκαναν πορεία στους κεντρικούς της δρόμους, φωνάζοντας συνθήματα κατά των νέων μέτρων λιτότητας που φέρνει το νέο μνημόνιο ή όπως υποκριτικά το λένε η "νέα συμφωνία".

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget