Με μια κάρτα φακελώματος η Εθνική Τράπεζα μας εκφράζει την...αλληλεγγύη της

Μετά από την διαβόητη διαγραφή χρεών από την τράπεζα Πειραιώς, η Εθνική τράπεζα αποφάσισε να γίνει ακόμη πιο...φιλεύσπλαχνη στα θύματα της τραπεζοκρατίας εκδίδοντας κάρτα...αλληλεγγύης. Αρκούν αυτά για να πάψουν οι εκάστοτε διοικήσεις και οι μεγαλομέτοχοι των εγχωρίων τραπεζών να αποτελούν την υπ' αριθμόν ένα απειλή και εχθρό του ελληνικού λαού;

 Η απάντηση στο ερώτημα είναι απλή. Ποιος τυραννά το μεγαλύτερο αριθμό κατοίκων στη χώρα αυτή τη στιγμή; Το εγχώριο κράτος και οι εγχώριες τράπεζες. Ούτε οι μετανάστες, ούτε οι πρόσφυγες, ούτε οι Τουρκαλβανοί, ούτε η Γερμανία ή οι Αμερικάνοι. Οσοι μαδάνε κυριολεκτικά από την περιουσία του τον λαό είναι συγκεντρωμένοι στα κέντρα λήψης αποφάσεων και από κοινού λαμβάνουν αποφάσεις σε βάρος τους με το επιχείρημα ότι «δυστυχώς χρωστάμε (εμείς) και (εσείς) πρέπει να πληρώσετε για λογαριασμό μας και συνάμα να πληρώσετε για να συνεχίσουμε να παρασιτοζωούμε και όλοι εμείς οι κλεπτοκράτες σε βάρος σας». Η Εθνική τράπεζα με την Κάρτα Αλληλεγγύης σκοπεύει να χορηγήσει ποσά μερικών δεκάδων ευρώ σε 150.000 οικογένειες για την διενέργεια αγορών από καταστήματα εμπορίας τροφίμων αρκεί να υπαχθούν στο νόμο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.
 Ως γνωστόν, στο νόμο μπορούν να υπαχθούν με άνεση αλλοδαποί που είναι άνεργοι αλλά και όσοι γενικά δεν είναι ιδιοκτήτες. Τί θα πάρουν; Ας μη το μελετάμε καλύτερα.


ΠΗΓΗ http://www.danioliptes.gr/

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget