Κακό timing επέλεξε ο Λαφαζάνης να κοντράρει τον Τσίπρα- Ο Πρωθυπουργός πρέπει να είναι και να δείχνει πανίσχυρος



Πολύ άσχημο χρονικό σημείο επέλεξε ο κ. Λαφαζάνης να ξεδιπλώσει τις αντιπολιτευτικές του κινήσεις απέναντι στην ηγεσία του κόμματός του και στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Ό,τι αυτό θα συμβεί κάποια στιγμή, το περίμεναν και οι πιο ρομαντικοί Συριζαίοι. Απλά, όλοι νομίζαμε ότι αυτό θα συμβεί, όταν η κυβέρνηση αναγκαστεί να βάλει στο συρτάρι κάποιες από τις προεκλογικές της εξαγγελίες.

 Συνέβη νωρίτερα, με αφορμή τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Και συνέβη μια μέρα πριν το κρίσιμο Eurogroup και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση με τους δανειστές.
 Κακή στιγμή, πολύ κακή να δίνεται η εντύπωση ότι ο Πρωθυπουργός ίσως τελεί υπό την ομηρία μιας εσωκομματικής αντιπολίτευσης. Ένας Πρωθυπουργός που δεν είναι και δεν δείχνει πανίσχυρος, χάνει σε ισχύ όταν κάθεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
 Αυτό οφείλει να το αναλογιστεί ο κ. Λαφαζάνης. Κι αν αυτόν δεν τον ενδιαφέρει, ε, ας το αναλογιστεί ο κ. Τσίπρας. Γιατί, μάλλον το άστρο του κ. Τσίπρα είναι που οδήγησε τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Τουτέστιν, τον Τσίπρα ψήφισε ο λαός για Πρωθυπουργό, κανέναν Λαφαζάνη...


Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget