H Eορταστική εκδήλωση για τους Εκπαιδευτικούς που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας



Πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Λιβαδειάς την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015 εορταστική εκδήλωση που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας για τους εκπαιδευτικούς της επαρχίας Λιβαδειάς με την ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών.

 Η εκδήλωση ξεκίνησε με την Ακολουθία  του Αρχιερατικού Εσπερινού στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος. Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Θερμοπυλών κ. Ιωάννη, Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Πεντέλης με θέμα:»Οι τρείς Ιεράρχες ενάντια στο κατεστημένο της εποχής τους».
 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Θερμοπυλών κ. Ιωάννης εξήρε την προσωπικότητα των τριών Ιεραρχών και αναφέρθηκε λεπτομερώς στη διαχρονικότητα του παιδαγωγικού τους έργου, το οποίο φωτίζει τον σημερινό άνθρωπο, ώστε να αντιμετωπίζει δύσκολα προβλήματά του.
 Τέλος, το λόγο έλαβε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος, ο οποίος ευχαρίστησε και συνεχάρη τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Θερμοπυλών κ. Ιωάννη για την αξιόλογη ομιλία του.
 Επιπλέον, ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους εκπαιδευτικούς, τους οποίους και συνεχάρη για το δύσκολο έργο που επιτελούν, υπενθυμίζοντας τους πως η Ιερά Μητρόπολις πάντοτε τους περιβάλλει με αγάπη και εκτίμηση για όσα προσφέρουν στα παιδιά μας.
 Κατά τη διανομή του άρτου προσέφερε ως ευλογία αναμνηστικό δώρο μαζί με την εικόνα των Τριών Ιεραρχών.
 Μετά το πέρας της ομιλίας δόθηκε δεξίωση προς τιμήν του Πανιερωτάτου και των εκπαιδευτικών στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget