Μπέρδεψαν τη ΣΕΚΑΠ με τη... ΣΕΚΕ - "μούφα" η "είδηση" για μεταφορά της στην Βουλγαρία



Ανυπόστατες πληροφορίες αποδείχθηκαν δήθεν ρεπορτάζ περί μεταφοράς της ΣΕΚΑΠ στη Βουλγαρία. Σύμφωνα με τις ίδιες "πληροφορίες" ο Ιβάν Σαββίδης προχώρησε στην αγορά, μέσω της ΣΕΚΑΠ, έκτασης 30 στρεμμάτων στη γειτονική Βουλγαρία με σκοπό την ανέγερση νέας παραγωγικής μονάδας, κάτι που φυσικά και δεν ισχύει. Μάλιστα, τα «μυθεύματα» για την μεταφορά της ΣΕΚΑΠ στην Βουλγαρία, αποκατέστησε ο Αλ. Κοντός ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια η διοίκηση της εταιρείας δεν είχε ιδέα!

 Χθες μιλώντας με τον Αλέξανδρο Κοντό ο Πάνος Παπαδόπουλος στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Xanthi chahnel τον ρώτησε τι ακριβώς συμβαίνει με το θέμα της ΣΕΚΑΠ κι αν οδεύει προς κλείσιμο και μεταφέρεται στην Βουλγαρία, που συνεπάγεται πολλά για την ιστορική Εθνική καπνοβιομηχανία.
 Ευτυχώς λοιπόν που ο πρώην Υπουργός και διευθυντής της ΣΕΚΕ αποκατέστησε την αλήθεια, αφού δυστυχώς ο Ρώσος διευθυντής και η εταιρεία δεν ασχολήθηκαν καν με τον θέμα που όπως αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά, ήταν «μυθεύματα» χωρίς ίχνος πραγματικότητας...
Δήλωσε λοιπόν ξεκάθαρα ο Αλέξανδρος Κοντός στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή», βγάζοντας και δεύτερη είδηση, την επένδυση της ΣΕΚΕ στα σύνορα με την Βουλγαρία για την αγορά καπνών:
 «Είχα επικοινωνία με τον γενικό διευθυντή της ΣΕΚΑΠ και μου είπε πως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Προφανώς τα 30 στρέμματα τα οποία αναφέρουν γιατί η συγκεκριμένη είδηση είχε μεγάλη προβολή στο διαδίκτυο, είναι αυτά που αγόρασε η ΣΕΚΕ σε μία περιοχή δίπλα στα σύνορα για να κάνει μία μονάδα επεξεργασίας. να αγοράζει καπνά στη Βουλγαρία και να τα στέλνει για τελική επεξεργασία στην Ελλάδα, δηλαδή στην Ξάνθη και την Σταυρούπολη. Το πιο πιθανό είναι να μπερδεύτηκαν.!!!»
 -Έχει κοινά χαρακτηριστικά ο καπνός της περιοχής μας με αυτόν της γειτονικής Βουλγαρίας στα σύνορα κύριε Υπουργέ;
 Αλέξανδρος Κοντός: Είναι η πίσω πλευρά της ΡΟΔΟΠΗΣ που είναι καθαρά καπνοπαραγωγική περιοχή και η πολιτική που αναπτύσσει η ΣΕΚΕ είναι να κάνει μία μικρή προεπεξεργασία εκεί και η τελική επεξεργασία να γίνεται στην Ξάνθη. Είναι ποικιλίες ανατολικών καπνών. Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες που αγοράζουν καπνά στην Ελλάδα και τα πηγαίνουν για επεξεργασία στην Βουλγαρία, η ΣΕΚΕ κάνει ακριβώς την αντίθετη κίνηση!  Αγοράζει καπνά από τη Βουλγαρία, μικρή επεξεργασία εκεί και τελική επεξεργασία στην Ελλάδα, στην Ξάνθη!

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget