Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Ηλία Σανίδα με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας, κ.κ. Νικόλαο



Ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, αρμόδιος για θέματα Τουρισμού, Πολιτισμού,& Αθλητισμού, Ηλίας Σανίδας, συναντήθηκε σήμερα, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας, με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Νικόλαο.

 Η επίσκεψη αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο μίας σειράς προγραμματισμένων συναντήσεων του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού με όλους τους Μητροπολίτες το προσεχές διάστημα, με κύριο θέμα συνομιλίας την τουριστική προβολή της Στερεάς Ελλάδας και τον θρησκευτικό Τουρισμό.
 Κατά την διάρκεια της συνάντησης έγινε ανταλλαγή απόψεων για την προσέλκυση επισκεπτών – τουριστών στη Στερεά Ελλάδα για τον θρησκευτικό Τουρισμό. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην εξωστρέφεια της Στερεάς Ελλάδας πάνω σε αυτόν τον τομέα καθώς επίσης και στην δημιουργία ενός ενιαίου φυλλαδίου – χάρτη που θα συγκεντρώνει το σύνολο των θρησκευτικών μνημείων της Περιφέρειας. Επιπλέον συζητήθηκαν πιθανές κοινές δράσεις και ενέργειες μεταξύ της Περιφέρειας και της Μητρόπολης Φθιώτιδας για την ανάδειξη των Μοναστηριών και των θρησκευτικών πολιτιστικών μνημείων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας.
 Η συνάντηση αυτή ήταν η πρώτη, αλλά όχι η τελευταία, μιας και στόχος της Περιφερειακής Αρχής είναι η ανάπτυξη μίας πάγιας συνεργασίας με τις Μητροπόλεις και τους Μητροπολίτες της Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου να προαχθεί, ένα από τα σημαντικότερα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της περιοχής, που δεν είναι άλλο από το σύνολο των θρησκευτικών της μνημείων.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget