Πως εμπνέει ερωτικά το μακιγιάζ τους άνδρες;



Είναι τοις πάσι γνωστό ότι όλες οι γυναίκες έχουν ερωτική σχέση με τα καλλυντικά τους. Δεν τα αποχωρίζονται σχεδόν ποτέ αφού μόνο εκείνα της χαρίζουν αυτοπεποίθηση κάνοντας της να αισθάνεται μοναδική.Πως μπορεί όμως το μακιγιάζ να επηρεάσει την ερωτική ζωή.
Όσο και αν φαίνεται απίστευτο μπορεί να επηρεάσει θετικά ή αρνητικά τη σχέση των γυναικών με το άλλο ισχυρό φύλο.
 Κατακόκκινο κραγιόν
Μπορεί το γυναικείο στήθος να μαγνητίζει τα βλέμματα των ανδρών αλλά φαίνεται ότι και το  κατακόκκινο κραγιόν έχει αντίστοιχες ιδιότητες.
 Έρευνα που πραγματοποίησε το πανεπιστημίου του Manchester έδειξε ότι τα χείλη που είναι βαμμένα με τις πιο έντονες αποχρώσεις του κόκκινου  μαγνητίζει  τα αντρικά βλέμματα για 7,3 δευτερόλεπτα περισσότερο από τα ροζ ή πορτοκαλί κραγιόν.
 Σκιές ματιών
 Λένε και όχι άδικα ότι τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής. Πλέον το απόφθεγμα αυτό επιβεβαιώνεται περίτρανα αφού οι άντρες φαίνεται ότι προτιμούν περισσότερο τις γυναίκες που έχουν βάψει τα μάτια τους φυσικά όχι στα χρώματα του πολέμου.
 Βάση σχετικής μελέτης της διαδικτυακής σελίδας Zoosk, οι σκιές ματιών προσελκύουν στο μέγιστο βαθμό τα αντρικά βλέμματα. Μάλιστα οι περισσότεροι δεν δίστασαν αν παραδεχθούν ότι   ξεσηκώθηκαν ερωτικά μόνο και μόνο από τα χρώματα με τα οποία είχαν τονίσει τα μάτια τους.
 Καλλυντικά ή σεξ
 Στο δίλημμα αυτό κλήθηκαν να απαντήσουν οι γυναίκες σε σχετική μελέτη που πραγματοποίησε το Feel Unique.
Όπως διαπιστώθηκε οι γυναίκες ήταν έτοιμες να θυσιάσουν το σεξ παρά να χάσουν ή να μην αγοράσουν καλλυντικά. Στο ερώτημα τι θα διάλεγαν τον σύντροφό τους ή το νεσεσέρ με τα καλλυντικά οι περισσότερες θα επέλεγαν το να επιλέξουν ανάμεσα σε αυτόν και το νεσεσέρ με τα καλλυντικά τους.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget