Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θηβαίων στις 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015



Σας καλούμε όπως προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων αυτού (Παλαιό Δημαρχείο οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) στις 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 18:30 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

1) Επί του σχεδίου προτάσεως της Αποκ.Διοίκ.Θεσσαλίας – Στ.Ελλάδας για τη μεταφορά στο ΧΥΤΑ Θήβας απορριμμάτων από τους Δήμους Καρύστου και Κύμης- Αλιβερίου.
 2) Kαθορισμός χώρου στον νοτιοανατολικό τμήμα της Πλατείας Κεραμοπούλου για την σύνδεση του χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων που εξυπηρετούν τις ανάγκες του Αρχαιολογικού Μουσείου Θήβας, με τις οδούς Πινδάρου και Θρεψιάδου (απόλυτη πλειοψηφία).
 3) Λήψη απόφασης για τροποποίηση του σχεδίου πόλεως στο Ο.Τ. 378 και στη Βορειοδυτική πλευρά αυτού με τη δημιουργία Κοινοχρήστου Χώρου(Κ.Χ.) επιφανείας 114,12 τ.μ.
 4) Λήψη απόφασης επί της υπ’ αριθ. 1701/14-8-2014 ένστασης των Αντωνίου Μπατσάκη και Χαρίκλειας Νίκα κατά της υπ’ αριθ. 117/2014 απόφασης του Δ.Σ. που αφορά τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στο Ο.Τ. 665 για την ιδιοκτησία Αντωνίου και Χρυσάνθης Ελευθερίου.
 5) Λήψη απόφασης για την τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στο Ο.Τ. 269 σε συμμόρφωση της υπ’ αριθ. 171/2011 απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Λιβαδειάς στην ιδιοκτησία Μιχαήλ Τσακίρη.
 6) Αποδοχή 2ης τροποποίησης της απόφασης ένταξης της πράξης με τίτλο : «Βελτίωση – ανάπλαση κεντρικής πλατείας ΤΚ Λεύκτρων Δήμου Θηβαίων» στο πλαίσιο του ?ξονα 3 «Ποιότητα ζωής στις αγροτικές περιοχές και διαφοροποίηση της αγροτικής οικονομίας» του Προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013».
 7) Λήψη απόφασης για την ανανέωση ή μη αδειών επαγγελματιών πωλητών λαϊκών αγορών, αρμοδιότητας του Δήμου Θηβαίων.
 8) Λήψη απόφασης για την τουριστική προβολή του Δήμου Θηβαίων στην έκδοση Tourist Guide of Greece 2015.
 9) Λήψη απόφασης για την απευθείας ανάθεση της προμήθειας ειδών κρεοπωλείου για τις ανάγκες λειτουργίας του ΔΟΘ και συγκεκριμένα των Παιδικών Σταθμός Θήβας και Βαγίων.
 10) Έγκριση άδειας εισόδου – εξόδου για εγκατάσταση υπαίθριας μονάδας κομποστοποίησης κλαδοκάθαρων στη θέση «ΡΑΧΙ-ΣΤΑΡΟΚΡΙΘΗ» της εταιρείας Mobile Composting.
 11) Έγκριση άδειας εισόδου-εξόδου στην βιοτεχνία Αρβανιτίδης Α.Ε. στην Τ.Κ. Υπάτου του Δ.Θηβαίων.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget