Οργανώνουν συλλαλητήριο μέσω Facebook για τη διαπραγμάτευση



Μεγάλο ρεύμα παρουσιάζει στο Facebook, σελίδα - εκδήλωση που καλεί όλους τους Έλληνες να συμμετάσχουν σε συλλαλητήριο στην Πλατεία Συντάγματος και στην Πλατεία Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη όταν η ελληνική αντιπροσωπεία θα μεταβεί στις Βρυξέλλες για τη διαπραγμάτευση του χρέους. Η εκδήλωση στην οποία δήλωσαν ότι θα πάνε περισσότεροι από 15 χιλιάδες άνθρωποι έχει ως σκοπό την έμπρακτη στήριξη των διαπραγματεύσεων.

 Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι οργανωτές «την ώρα που η Ελληνική αντιπροσωπεία θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες και θα διαπραγματεύεται τη διευθέτηση του Ελληνικού χρέους, μια κατάμεστη πλατεία Συντάγματος και Λευκού πύργου, ίσως αποτελέσει το ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί. Πάνω από τις στατιστικές και τους δείκτες της οικονομίας, πρέπει να βρεθεί ο Ελληνικός λαός και το αίτημά του για ανεξαρτησία, δημοκρατία, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια, αρχές που υποτίθεται πως είναι αυτονόητες στην "πολιτισμένη" Ευρώπη».
 Η επιτυχία της εν λόγω εκδήλωσης αναμένεται να διαφανεί όταν πλησιάσουν οι μέρες της διαπραγμάτευσης. Περιμένουμε λοιπόν αν δούμε αν μια τέτοια κινητοποίηση μέσω των Social Media μπορεί να φέρει κάποιο αποτέλεσμα και να αποτελέσει όντως διαπραγματευτικό όπλο.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget