Ένα εκατ. ευρώ τον χρόνο από τη ΝΕΡΙΤ στην Digea



Το πρώτο γερό «πακέτο» ενίσχυσης της Digea (της εταιρείας των μεγάλων καναλιών) από τη ΝΕΡΙΤ υπεγράφη αυτές τις μέρες. Η ΝΕΡΙΤ καταβάλλει στην Digea 719.000 ευρώ (το κόστος ανεβαίνει για τη ΝΕΡΙΤ στις 884.600 ευρώ μαζί με τον ΦΠΑ), για υπηρεσίες μεταφοράς του ψηφιακού σήματος.
Μετά το λουκέτο στην ΕΡΤ, η ΝΕΡΙΤ δεν ήταν σε θέση να δημιουργήσει το δικό της δίκτυο ψηφιακής μεταφοράς, παρ' ότι είχε το δικαίωμα εκ του νόμου χωρίς καν να μπει σε διαγωνιστική διαδικασία, με αποτέλεσμα να είναι αναγκασμένη να προσφύγει για την υπηρεσία στον ιδιώτη πάροχο, στον οποίο καταβάλλει περί το 1 εκατ. ευρώ ετησίως.
 Το Δ.Σ. της ΝΕΡΙΤ ενέκρινε την περασμένη εβδομάδα τη σύναψη σύμβασης με την Digea, έπειτα από τις σχετικές εισηγήσεις, διάρκειας 10 μηνών. Η σύμβαση έχει αναδρομική ισχύ, από 27.6.2014, οπότε και ξεκίνησε η παροχή των υπηρεσιών λόγω της ψηφιακής μετάβασης στην Πελοπόννησο, έως τις 30.04.2015. Το τίμημα καθορίστηκε σύμφωνα με τις τιμές ζώνης που καθόρισε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).


Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget