Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο της Κωπαΐδας, ζημιά σε γέφυρα



Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Αλιάρτου εφιστά την προσοχή και ενημερώνει τους χρήστες του οδικού δικτύου της Κωπαΐδας ότι ο δρόμος Αλιάρτου – Στροβικίου, είναι κλειστός λόγω σοβαρής ζημιάς στην γέφυρα της εσωτερικής διώρυγας (διασταύρωση προς Ορχομενό) και η κυκλοφορία γίνεται από παρακαμπτήριους αγροτικούς δρόμους.

 Ο δήμαρχος Γιώργος Ντασιώτης συνιστά την αποφυγή της χρήσης του οδικού δικτύου της Κωπαΐδας, σε όσους δεν έχουν σοβαρό λόγο διέλευσης και σημειώνει πως «η αποκατάσταση της ζημιάς θα διαρκέσει αρκετό χρονικό διάστημα και  παρακαλούνται οι διερχόμενοι να ακολουθούν τη σήμανση με  ιδιαίτερη  προσοχή».
 Να σημειωθεί οτι σύμφωνα με πληροφορίες η ζημιά στην γέφυρα προκλήθηκε βράδυ κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ενώ ορισμένοι υποστηρίζουν οτι τη συγκεκριμένη νύχτα ακούστηκε και ένας δυνατός θόρυβος και το πρωί η γέφυρα είχε ραγίσει.
 Άλλοι πάλι εκτιμούν οτι η γέφυρα λόγω της παλαιότητας δεν άντεξε το βάρος και άνοιξε κατά πάσα πιθανότητα από κάποιο φορτηγό.
 Στο σημείο ο δήμος έχει τοποθετήσει σχετική σήμανση ενώ άμεσα πρέπει να γίνει η  ανακατασκευή της δεδομένου οτι το σημείο είναι κομβικό για την κυκλοφορία στην Κωπαΐδα αλλά και επικίνδυνο.


Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget