Θα δείξουν ανοχή στη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα ανεχθούν όμως προδοσία οι αγρότες της Βοιωτίας



Τα αιτήματά τους αναδεικνύουν με αφορμή τη νέα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ οι αγρότες οι οποίοι αφού συγχαίρουν τον Στερεοελλαδίτη αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου τονίζουν οτι τον πρώτο καιρό θα δείξουν ανοχή ωστόσο αν διαπιστώσουν προδοσία όπως λένε χαρακτηριστικά δεν θα διστάσουν να προβούν σε δυναμικές κινητοποιήσεις.

 "Ελπίζουμε να αλλάξουν τα πράγματα και να δικαιωθούν τουλάχιστον κάποια από τα αιτήματά μας για τα οποία έχουμε κάνει αγώνες όλο το προηγούμενο διάστημα", σημείωσε ο Βασίλης Τσαγαλάς από τον Αγροτικό Σύλλογο Ορχομενού και πρόσθεσε: "άλλωστε πολλά από τα αιτήματά μας  αποτελούν και προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ".
 Ο κ. Τσαγαλάς δεν παρέλειψε να συγχαρεί με την ευκαιρία τον κ. Αποστόλου σημειώνοντας οτι όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν κοντά στους αγρότες και στήριζε τα αιτήματα τους.
 "Ελπίζουμε να μη ξεχάσει όλα αυτά που έχουμε συζητήσει για τα προβλήματα πρέπει να λυθούν. Θεωρούμε θετική εξέλιξη την υπουργοποίησή του αλλά μη νομίζει οτι ο αγροτικός κλάδος θα σταματήσει να διεκδικεί. Και πολύ περισσότερο αν δούμε οτι η νέα κυβέρνηση κινείται στην ίδια γραμμή με την προηγουμένη κυβέρνηση, τότε ο αγώνας μας θα είναι μεγαλύτερος γιατί θα νιώθουμε προδομένοι", σημείωσε ο Β. Τσαγαλάς υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη ανασυγκρότησης του πρωτογενούς τομέα της χώρας που έχει τεράστιες δυνατότητες.
 Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στο φορολογικό υπογραμμίζοντας σχετικά: "Μεταξύ των βασικών μας αιτημάτων είναι η αλλαγή του φορολογικού συστήματος της κυβέρνησης Σαμαρά. είναι αδιανόητο να φορολογηθούμε με το σημερινό άδικο σύστημα, δεν ξέρω αν προλαβαίνουν να το αλλάξουν όμως η ανάγκη είναι επιτακτική.  Ωστόσο θα δείξουμε κάποια ανοχή όμως τον επόμενο χρόνο θα πρέπει να έχει αλλάξει η φορολογία".
 Και κατέληξε: "επίσης πρέπει να φύγει ο ΕΝΦΙΑ από τα  χωράφια μας, να "πέσει" το πετρέλαιο και να μειωθεί το κόστος καλλιέργειας".


Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget