Θήβα - Εξιχνιάσθηκε κλοπή από οικία στο Μελισσοχώρι



Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι δράστης της ανωτέρω κλοπής είναι ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία. Από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής από οικία, η οποία διαπράχθηκε τον Απρίλιο του 2013 στο Μελισσοχώρι Βοιωτίας.

 Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός 38χρονου υπηκόου Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
 Ειδικότερα απογευματινές ώρες της 23-04-2013, ο 38χρονος παραβίασε παράθυρο οικίας 70χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε από το εσωτερικό της ένα κυνηγετικό όπλο του ιδιοκτήτη, το οποίο κατείχε νόμιμα.
 Σε αιφνιδιαστική νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε χθες το απόγευμα σε πρόχειρο παράπηγμα του 38χρονου, σε αγροτική περιοχή του Λουτουφίου Βοιωτίας, βρέθηκε, επιμελώς κρυμμένο, το προαναφερόμενο κυνηγετικό όπλο και κατασχέθηκε.
 Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget