Ο σκληρός αγώνας της Κατερίνας Ζαρείφη και το αποτέλεσα που την δικαίωσε... [photos]



 
Από τότε που η Κατερίνα Ζαρίφη έχει κατακλύσει τις οθόνες μας μέσα από τις τηλεοπτικές δουλειές της ένα πράγμα ηχεί συνεχώς στα αυτιά των τηλεθεατών... Κιλά, δίαιτα, απώλεια βάρους, σιλουέτα... τοπ μόντελ!Ναι, γιατί η Κατερίνα, μην ξεχνάμε ότι έχει την μοναδική ικανότητα να αυτοσαρκάζεται μπροστά στην κάμερα χρησιμοποιώντας βέβαια -τι άλλο- τα παραπανίσια της κιλά!

 Και εδώ που τα λέμε, δεν είναι και το πιο ευχάριστο πράγμα στον κόσμο να βρίσκεσαι μία ολόκληρη ζωή σε «πόλεμο» με τα παραπανίσια σου κιλά και να τα βάζεις συνεχώς με τη ζυγαριά σου και τα απίστευτα ανεβοκατεβάσματά της.
 Το 2009 κι ενώ πλέον έχει γίνει κεντρική παρουσιάστρια εκπομπής αφού έφυγε από την Ελένη για να συμπαρουσιάσει με τον Νίκο Μουτσινά τον «Πρωινό καφέ» -που πήγε άπατος- δηλώνει: «Όλη η επίθεση που δεχόμαστε φέτος στο πρωινό είναι για τα κιλά...» Και δείχνοντας πόσο η ίδια δεν τα υπολογίζει αυτά, αρχίζει δίαιτα
http://thivarealnews.blogspot.com/

http://thivarealnews.blogspot.com/

http://thivarealnews.blogspot.com/

http://thivarealnews.blogspot.com/

. Έναν χρόνο αργότερα είναι πιο αδύνατη κατά 15 κιλά και δηλώνει: «Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να τα χάσω, δεν περίμενα ότι θα τα καταφέρω. Είναι πολύ δύσκολο να πεινάς και να μην μπορείς να φας επειδή δεν πρέπει. Όποιος λέει πως η απώλεια κιλών είναι εύκολο πράγμα, λέει ψέματα. Για να χάσω αυτά τα 15 κιλά, μπήκα σε διατροφικό πρόγραμμα και αναγκαστικά έδειξα πειθαρχία.
 Πάχυνα, γιατί το Σεπτέμβριο έκανα τον Πρωινό Καφέ. Πήρα κιλά από το άγχος και την κακή ψυχολογία που είχα τότε. Όταν, λοιπόν, είμαι άσχημα, μπορώ να τρώω όλη μέρα τα πάντα (γέλια). Δεν μπορείς να το κοντρολάρεις εύκολα. Για πολλούς ανθρώπους το φαγητό είναι μια παρηγοριά, μια δύναμη. Έτρωγα ό,τι υπήρχε μέσα στο ψυγείο μου, μέχρι σοκολάτα με μουστάρδα έχω φάει. Δεν μπορούσα να ελέγξω την ποσότητα των τροφών και τις ώρες των γευμάτων»
 -Στο χώρο της τηλεόρασης αντιμετώπισες ποτέ ρατσιστικά σχόλια για την εμφάνισή σου;
 «Ναι, φυσικά. Αλλά ποτέ δεν με πείραξε κάτι. Πιστεύω πως περισσότερο αισθάνονται άβολα αυτοί που έχουν δίπλα τους -στην τηλεόραση- έναν άνθρωπο με παραπάνω κιλά παρά ο άνθρωπος με τα παραπάνω κιλά. Ποτέ δεν αισθάνθηκα άβολα για την εικόνα μου. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν εξωτερικά τη Ζιζέλ και άλλοι που την έχουν εσωτερικά. Εγώ, λοιπόν, εσωτερικά αισθάνομαι top model»!
 Η επόμενη χρονιά την βρίσκει πάλι να έχει πάρει τα κιλά που έχασε:
 «Η τηλεόραση θέλει ωραία πρόσωπα αλλά ας μη ζήσουμε τη δικτατορία του X-Small» λέει και πάλι και συνεχίζει: «Θα ήθελα να φτάσουμε σε ένα σημείο που όταν κρίνουμε άνθρωπο να μην μετράμε τα λακκουβάκια της κυτταρίτιδας του. Είναι τραγικό το 2011 να ασχολούμαστε ακόμη με το πόσα εκατοστά μπούτι κυκλοφορεί ένας άνθρωπος»
 Τα χρόνια περνούν και η Κατερίνα ακόμα παλεύει για μια εικόνα που η ίδια έχει σε όλους τους τόνους δηλώσει πως δεν επικροτεί. Μια πάνω, μια κάτω. Τη χρονιά που διανύουμε βρέθηκε να ζυγίζει 20 κιλά λιγότερα από αυτά που ζύγιζε το 2009.
 «Όποτε πήρα βαρύγδουπες αποφάσεις για δίαιτα πάντα αποτύγχανα. Αυτήν τη φορά απλά ξύπνησα και ξεκίνησα διατροφή» δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξή της
 -Πώς σε αντιμετωπίζουν οι άνδρες; Σε φλερτάρουν περισσότερο;
 «Αχ, μακάρι και να 'ξερα. Δεν έχω μάτια για άλλον πλην του αγοριού μου. Και ευτυχώς γι' αυτόν, τα συν και πλην των κιλών μου τον αφήνουν αδιάφορο. Και επίσης τα φλερτ ανάλογα με το πόσο μικραίνει ή μεγαλώνει ο γλουτός μου πάλι δεν...».
 Εμείς πάντως συμφωνούμε με το αγόρι σου.... Τα συν και τα πλην των κιλών είναι πραγματικά αδιάφορα.


Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget