Δωρεάν μαθήματα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών για άνεργους



Δωρεάν μαθήματα πληροφορικής για κάθε άνεργο που είναι εγγεγραμμένος ΟΑΕΔ, χωρίς φυσική παρουσία στα μαθήματα, αρκεί να υπάρχει πρόσβαση σε υπολογιστή με ίντερνετ, προσφέρει το πρόγραμμα «Ακαδημία Πληροφορικής», που ανέπτυξε ο ΟΑΕΔ σε συνεργασία με τη Microsoft.

 Έτσι όλοι οι άνεργοι που είναι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ, ανεξαρτήτως εξειδίκευσης και ηλικίας θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στη διεθνή πλατφόρμα της Microsoft, IT Academy, για να αναπτύξουν τις γνώσεις και την ευχέρεια τους στον ψηφιακό κόσμο των υπολογιστών.
 Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ηλεκτρονική εκπαίδευση σε περισσότερα από 1.000 θέματα τεχνολογιών πληροφορικής (από λειτουργικά συστήματα και εφαρμογές γραφείου, μέχρι δίκτυα υπολογιστών, προγραμματισμό, βάσεις δεδομένων κ.ά).
 Η εκπαίδευση γίνεται εξ ολοκλήρου μέσω διαδικτύου.
 Ο εκπαιδευόμενος  έχει τον δικό του προσωπικό κωδικό ώστε να έχει πρόσβαση στα μαθήματα από οποιονδήποτε ηλεκτρονικό υπολογιστή. Παράλληλα παρέχονται δωρεάν μαθήματα για κατέβασμα. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει πιλοτικά πολύ σύντομα. Μπορείτε να βρείτε σχετικές πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget