Συνελήφθη 45χρονος για κλοπή απορριμματοφόρου του Δήμου Θηβαίων



Συνελήφθη για την υπόθεση αυτή 45χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.Εξιχνιάσθηκε άμεσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, περίπτωση κλοπής Δ.Χ. φορτηγού (απορριμματοφόρου), που ανήκει στο Δήμο Θηβών.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, συνελήφθη για την υπόθεση αυτή ένας 45χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο 45χρονος, από μεσημβρινές ώρες της 19-12-2014 έως πρώτες πρωινές ώρες της 20-12-2014, αφαίρεσε το απορριμματοφόρο, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης του Δήμου και ακολούθως τράπηκε σε φυγή.
Η κλοπή καταγγέλθηκε χθες το πρωί στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών και οι αστυνομικοί έπειτα από επιστάμενες αναζητήσεις, εντόπισαν αρχικά εγκαταλελειμμένο το ανωτέρω όχημα στην ευρύτερη περιοχή των Θηβών και ακολούθως, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, εντόπισαν στην περιοχή και τον 45χρονο, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Το Δ.Χ. φορτηγό (απορριμματοφόρο) αποδόθηκε σε νόμιμο εκπρόσωπο του Δήμου.
Τις έρευνες και την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget