Φ. Παπαθωμά: Κανονικά προχωράνε τα έργα στη Βοιωτία



Κατηγορηματική ότι τα έργα στη Βοιωτία προχωράνε κανονικά εμφανίστηκε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά απαντώντας σε εκείνους υποστηρίζουν ότι θα σταματήσει η χρηματοδότηση έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στο νομό οπότε και θα απενταχθούν.

 Όπως επεσήμανε η κ. Παπαθωμά η αναπροσαρμογή του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έρχεται να τακτοποιήσει πληρωμές και όχι να σταματήσει έργα που έχει ανάγκη ο νομός.
 «Δεν υπάρχει θέμα απένταξης κανενός έργου. Στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας αυτήν την στιγμή υλοποιείται έργο συμβασιοποιημένο της τάξης των 20.000.000 ευρώ», τόνισε η Φ. Παπαθωμά και συμπλήρωσε: «Αυτό είναι πρωτόγνωρο και για να γίνει αυτό το έργο έχουμε κοπιάσει πάρα πολύ». Σύμφωνα με την Αντιπεριφερειάρχη οτιδήποτε άλλο έχει ακουστεί δεν ισχύει.
 «Αυτό που ισχύει είναι ότι γίνονται ενέργειες καθαρά τακτοποιητικές, ταχτοποιούνται δηλαδή χρήματα στον προϋπολογισμό του 2014 και δεν υπάρχει θέμα απένταξης συμβασιοποιημένου έργου ή μη συμβασιοποιημένου. Όσον αφορά τον προϋπολογισμό του 2015 θα είναι και διεκδικητικός και θα φτιαχτεί από την αρχή».


Φανή Παπαθωμά

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget