Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θήβας «Έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα και τα ατυχήματα αυξάνονται…»



Να επιληφθούν της εκτός ελέγχου κατάστασης, που επικρατεί στους χώρους δουλειάς της περιοχής, ζητά το Εργατικό Κέντρο Θήβας από τον υπουργό Εργασίας και τον Ειδικό Γραμματέα ΣΕΠΕ, για πολλοστή φορά και με αλλεπάλληλα έγγραφα.

 Με προηγούμενη έγγραφη ενημέρωση είχε ζητηθεί η παρουσία, έστω μία  φορά τον μήνα, των ειδικών τεχνικών επιθεωρητών  για ελέγχους στης επιχειρήσεις της περιοχής μας, καθώς οι δυο υπάλληλοι που απασχολούνται στο τμήμα της Τεχνικής Επιθεώρησης δεν επαρκούν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι της περιοχής μας είναι πάρα πολύ αυξημένα.
 «Οι εργοδότες έχουν κυριολεκτικά αποθρασυνθεί, δεν εφαρμόζεται  η εργατική νομοθεσία ειδικότερα το τελευταίο διάστημα, κανένα μέτρο υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων δεν τηρείται , έχουν ισοπεδωθεί οι ειδικότητες και  τα ατυχήματα αυξάνονται» τονίζει ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θήβας Δ. Δημητρίου, απαιτώντας  από υπουργό και ειδικό γραμματέα να επιληφθούν άμεσα του θέματος, καθώς η κατάσταση έχει οδηγηθεί στο απροχώρητο!

Εργατικό Κέντρο Θήβας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget