Επίθεση σε Μπακογιάννη, Ανδρέου και Παπαθωμά



Σφοδρή είναι η αντίδραση του Αγροτικού Συλλόγου Ορχομενού και του Αγροτικού Συνεταιρισμού για τον αποκλεισμό τους από την Επιτροπή που όρισε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κ. Μπακογιάννης, για τη μεταφορά του οργανισμού Κωπαΐδας στην περιφέρεια.

Σε γραπτή ανακοίνωση τους οι δύο οργανώσεις καταγγέλλουν τον περιφερειάρχη ότι άλλα τους έλεγε προεκλογικά και άλλα κάνει τώρα, αποκλείοντας τον παλαιότερο αγροτικό σύλλογο της Βοιωτίας από την Επιτροπή.
Μιλώντας στο ΣΕΙΡΙΟ, ο εκπρόσωπος των δύο συλλόγων Βασίλης Τσαγαλάς, τόνισε ότι η επιλογή έγινε με βάση παραταξιακά κριτήρια, ότι τα περισσότερα άτομα που συμμετέχουν δεν γνωρίζουν τα προβλήματα της Κωπαΐδας και ότι βασικός στόχος της περιφέρειας είναι η παραχώρηση της άρδευσης της περιοχής σε ιδιώτες.
Ο κ. Τσαγαλάς επιτέθηκε ακόμη κατά του προέδρου της Επιτροπής Γιώργου Ανδρέου αποκαλύπτοντας ότι την τελευταία στιγμή προσφέρθηκε να τον «βολέψει», ενώ δεν άφησε στο απυρόβλητο και την αντιπεριφερειάρχη Φανή Παπαθωμά θέτοντας το ερώτημα «ποιος διοικεί τη Βοιωτία;».


Βασίλης Τσαγαλάς

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget