''Και ο Άγιος φοβέρα θέλει'':Αφαίρεσαν άμεσα το στηθαίο-θάνατος από τον δρόμο Διστόμου!‏



Και ο Άγιος φοβέρα θέλει! Ή μάλλον ...φοβέρα και ...ενημέρωση! Δεν πέρασαν καλά - καλά 48 ώρες από την καταγγελία  για την <<παγίδα θανάτου>> με το παλιό μεταλλικό στηθαίο στον δρόμο Δίστομο -Παραλία Διστόμου (Άσπρα Σπίτια) που είχε εγκαταλειφθεί εκεί και <<περίμενε>> σαν άλλο δρεπάνι του χάρου, και μια  υπηρεσία ενεργοποιήθηκε:
Η Υπηρεσία Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας,είδε για την καταγγελία  ( την δημοσίευσαν αρκετά σάιτ της Βοιωτίας) και έστειλε προσωπικό της και μάζεψαν το στηθαίο σε ασφαλέστερη θέση για τους οδηγούς.
Μάλιστα ο ίδιος ο αντιπεριφερειάρχης κ.Γ. Μουλκιώτης ενημέρωσε τον καταγγέλλοντα συμπατριώτη μας ενόψει της οριστικής λύσης που θα γίνει τις επόμενες ημέρες, επειδή, όπως του είπε, τώρα λείπει ο εργολάβος που είχε χρεωθεί το έργο.Ελπίζουμε να του γίνουν  οι κατάλληλοι έλεγχοι και συστάσεις ώστε άλλη φορά να μην αφήνει <<λαιμητόμους>> στο δρόμο ούτε δευτερόλεπτο!
 Δημοσιεύοντας  τις φωτογραφίες πριν και μετά την μετακίνηση του παλαιού στηθαίου,  ότι πριν δυο ημέρες η καταγγελία έλεγε :Δεν είναι κακοτεχνία, αλλά εγκληματική παράλειψη, είναι παγίδα θανάτου! Αν ''φύγει'' αυτοκίνητο αντί να σωθεί,θα καρφωθεί στο στηθαίο που εξέχει σαν τεράστιο καρφί!Ποιος είναι αρμόδιος για την άφεση του παλαιού στηθαίου σε στροφή της οδού Διστόμου -Παραλίας Διστόμου (Άσπρα Σπίτια), μετά την τοποθέτηση του καινούργιου; Ο κανονισμός λέει ότι τα στηθαία πρέπει να κατασκεύαζονται με τα άκρα να κατεβαίνουν ομαλά ( να σβήνουν'') προς το έδαφος, για να μην ''καρφώνονται'' τυχόν εκτρεπόμενα της κυκλοφορίας αυτοκίνητα ( δείτε το νέο στηθαίο) Αυτό ισχύει και για τα αντικατασταθέντα, φυσικά! Δεν τα αφήνουμε στην άκρη του ρήθρου, μετατρέποντας τα σε παγίδες, σε δολοφόνους!Έτσι είναι εδώ και τουλάχιστον 15 ημέρες!
 Ποιος έφτιαξε το έργο;Ποιος το παρέλαβε;Ποιος είναι αρμόδιος για την απομάκρυνση του παλαιού στηθαίου;
ΔΕΝ ΤΟ ΈΧΕΙ ΔΕΊ ΚΑΝΈΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΌ ΤΗΣ ΕΛΑΣ;ΚΑΝΈΝΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ,ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ,ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ;ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ;
 Τελικά - μετά τον ντόρο - κινητοποιήθηκε η Περιφερειακή Ενότητα και ο επικεφαλής της Αντιπεριφερειάρχης.

ΔΙΣΤΟΜΟ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget