Επίθεση Γιακουμάτου στα ροδάκινα “ufo”



Συνεχίζει τον «πόλεμο» στις τιμές ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο οποίος αυτή τη φορά επιτέθηκε στα ροδάκινα «ufo», μια ποικιλία που, όπως είπε, στους πάγκους της λαϊκής πωλούνται ακόμη και προς 3,88 ευρώ το κιλό.

 Ο κ. Γιακουμάτος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, μετά από επιτόπια έρευνα και φωτογραφίες που τράβηξε στις λαϊκές είπε ότι υπάρχει «ελληνικό, μυρωδάτο, ζουμερό, 0,49 ευρώ», ροδάκινο, υπάρχει και το ακριβό ροδάκινο, της μάρκας «ufo», λέγοντας χαρακτήρισε «όταν είσαι ούφο, παίρνεις ufo».
 Σύμφωνα με τον υφυπουργό είναι πολύ σημαντικό οι καταναλωτές να πηγαίνουν στο σούπερ μάρκετ και να ψάχνουν, ενώ σχολιάζοντας την τιμή στο ψωμί είπε ότι «Ανώτατη τιμή στο ψωμί μέχρι 0,70 μετά από διαβούλευση με τους αρτοποιούς και έλεγχοι από 1η Αυγούστου» και για το γάλα σημείωσε ότι «Εφαρμόσαμε την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ για το γάλα αλλά η τιμή συνεχίζει να ανεβαίνει».
 Τέλος παραδέχθηκε ότι το κόστος στις οργανωμένες πλαζ είναι απαγορευτικό για τις οικογένειες, εξήγγειλε διατίμηση στα προϊόντα στις μη ιδιωτικές παραλίες και σημείωσε ότι υπάρχουν και οι μη οργανωμένες παραλίες «που μπορεί να κάνει κάποιος το μπάνιο του».

Γεράσιμος Γιακουμάτος,

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget