ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Θήβα‏



http://thivarealnews.blogspot.gr/
 Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η σημερινή προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην πλατεία της Θήβας, με ομιλητή τον Παναγιώτη Πολίτη, υποψήφιο Ευρωβουλευτή.
 Στην πλατεία ακούγονταν τα συνθήματα :
 «Μη σε κοροϊδεύουν ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ, Ψήφισε – δυνάμωσε το ΚΚΕ παντού!» και « Ισχυρό ΚΚΕ – Αντεπίθεση λαέ!»

 Ο Π. Πολίτης στην ομιλία του απεύθυνε χαιρετισμό στα μέλη, τους φίλους του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, τους συνεργαζόμενους, όσους στήριξαν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης, όλους όσους στρατεύτηκαν και συνέβαλαν στην ενίσχυση του ΚΚΕ στον Α’ γύρο των δημοτικωών περιφερειακών εκλογών.
 Μεταξύ άλλων ο Π.Πολίτης τόνισε : «Καλούμε όλους τους ανθρώπους του μόχθου, όλους όσους υποφέρουν από την αντιλαϊκή πολιτική της Ε.Ε και των κομμάτων που την υπηρετούν. Τους καλούμε να ενισχύσουν με αποφασιστικότητα το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές.
http://thivarealnews.blogspot.gr/
Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών να αποτελέσει συνέχεια του θετικού βήματος των περιφερειακών-δημοτικών. Και αυτή η πολιτική μάχη θα κρίνει αν θα αρχίσει να ξηλώνεται πιο γρήγορα ο αρνητικός συσχετισμός δύναμης, με ισχυρό ΚΚΕ, για να επιταχυνθεί η ανασύνταξη του κινήματος και το χτίσιμο της λαϊκής συμμαχίας ή αν θα παραμείνει ως έχει που θα σημάνει και άλλο χαμένο χρόνο για το λαό μας. (…)
 Το ΚΚΕ αποτελεί εγγύηση για τα λαϊκά συμφέροντα. Είπε την αλήθεια για την ΕΕ, σε δύσκολους καιρούς όταν οι άλλοι μιλούσαν για τα χρυσά κουτάλια που θα τρώγαμε, το ΚΚΕ σήκωσε τη σημαία της αντίστασης, αντιπάλεψε την ΕΟΚ, τη σημερινή ΕΕ με συνέπεια γιατί ήταν και παραμένει λυκοσυμμαχία, δεν αλλάζει, δεν μπορεί να αλλάξει, εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μονοπωλίων και μόνο αυτών.
 * Μπορούμε στις ευρωεκλογές να κάνουμε ένα βήμα για να δυναμώσει η αντίσταση στα αντιλαϊκά μέτρα και τα μνημόνια διαρκείας που επιβάλλουν ΕΕ και οι δυνάμεις που την στηρίζουν.
 * Μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα απεγκλωβισμού από τους εκβιασμούς και τις ψεύτικες υποσχέσεις. Όλα τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, «δεξιοί», «αριστεροί» διαχειριστές των κερδών των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων είναι. Υπερασπίζονται την ΕΕ γιατί είναι ένωση των πολυεθνικών που μέσα από αυτή υλοποιούν την ενιαία στρατηγική που έχουν ενάντια στο λαό και τις κατακτήσεις του.
 * Μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα ελπίδας, αισιοδοξίας και προοπτικής, γιατί μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα σήμερα, υπάρχουν τα μέσα, υπάρχει ο πλούτος, υπάρχουν όλα αυτά που με τα χέρια το αίμα και τον ιδρώτα των εργαζομένων έχουν φτιαχτεί.
 * Μπορούμε με αξιοπρέπεια και πείσμα, ταξική ενότητα και λαϊκή συμμαχία να βάλουμε φρένο στον αντιλαϊκό κατήφορο. Να ανοίξουμε τον δρόμο για την λαϊκή ευημερία και πρόοδο. Να απαλλαγούμε από τα δεσμά της ΕΕ και των μονοπωλίων, να απαλλαγούμε οριστικά από την πολιτική που μας καταδικάζει στην ανεργία, τη ανέχεια, την ανασφάλεια».

ΚΚΕ,Θήβα‏

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget