Τα απίστευτα κι όμως αληθινά των εκλογών



Δεν έλειψαν και στη χθεσινή εκλογική διαδικασία μικροπροβλήματα αλλά και ευτράπελα, με τη γενική εικόνα ωστόσο να παραμένει ότι αυτή εξελίσσεται ομαλά.Συγκεκριμένα, μαζικά προβλήματα παρουσιάστηκαν στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου σε 20 εκλογικά τμήματα δεν μετέβησαν μέλη των εφορευτικών επιτροπών και έτσι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι αναγκάστηκαν να επιστρατεύσουν τους πρώτους εκλογείς που πήγαν να ψηφίσουν,
ενώ σε άλλα 20 εκλογικά τμήματα της πόλης οι δικαστικοί αντιπρόσωποι δεν είχαν παραλάβει το εκλογικό υλικό. Σε ένα εκλογικό τμήμα στο Μυρωδάτο της Ξάνθης τα ψηφοδέλτια είχαν χαθεί και εικάζεται ότι είχαν τοποθετηθεί σε σάκους από τον δικαστικό αντιπρόσωπο αλλά μια υπάλληλος της καθαριότητας ενδέχεται να μην το κατάλαβε και να τα πέταξε.

 Στις Σέρρες, δικηγόρος υποκρίθηκε ότι ήταν ο διορισμένος δικαστικός αντιπρόσωπος. Υποψήφιος δήμαρχος όμως τον κατήγγειλε με αποτέλεσμα να συλληφθεί από την αστυνομία και να σχηματιστεί εις βάρος του δικογραφία. Σύμφωνα με πληροφορίες, διορισμένος δικαστικός αντιπρόσωπος ήταν υπάλληλος του δικηγορικού του γραφείου.

 Στην Ξάνθη ψηφοφόρος κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα λόγω της επιμονής του να ψηφίσει μόνο για τις ευρωεκλογές και να μην παραλάβει ψηφοδέλτια για Δήμο και Περιφέρεια. Σύμφωνα με πληροφορίες λίγη ώρα αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.


http://www.e-go.gr

ευτράπελα,ekloges

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget