Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχο Περγαντά η σύμβαση του οδικού έργου «Παρακάμψεις Γιάλτρων»



Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχο Περγαντά η σύμβαση του οδικού έργου «Παρακάμψεις Γιάλτρων» στη Βόρεια Εύβοια στο τμήμα από Άγιο Νικόλαο Αιδηψού έως Άγιο Γεώργιο Λιχάδας, συμβατικής δαπάνης 6.568.018 . Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς και ο ανάδοχος του έργου, υπέγραψαν την Τετάρτη 28 Μαίου,
τη σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας και εργολήπτριας επιχείρησης για την κατασκευή του έργου με πλήρη τίτλο «Βελτίωση οδού Άγιος Νικόλαος – Γιάλτρα – Άγιος Γεώργιος Λιχάδας με παράκαμψη Γιάλτρων». Το έργο αφορά το τμήμα των παρακάμψεων των οικισμών των Γιάλτρων και των Λουτρών Γιάλτρων στο Δήμο Αιδηψού, υλοποιείται από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας ,και χρηματοδοτείται από το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας, με προϋπολογισμό 10.500.000 € και συμβατική δαπάνη 6.568.018 .
 Η κατασκευή αφορά βελτιωτικές παρεμβάσεις σε μήκος 5,8 χιλιομέτρων που αναβαθμίζουν το επαρχιακό οδικό δίκτυο της Βόρειας Εύβοιας, αναβαθμίζοντας τις συνθήκες προσπέλασης και την ασφάλεια της κυκλοφορίας.

Παρακάμψεις Γιάλτρων

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget