Το Σωματείο Εργαζομένων LIDL Ν. Αττικής καταγγέλλει προσπάθεια τρομοκράτησης εργαζόμενης



http://thivarealnews.blogspot.gr/2014/04/blog-post_2025.html
Συνάδελφοι-ισσες , εργαζόμενοι καταναλωτές
 Το Σωματείο Εργαζομένων LIDL Ν. Αττικής καταγγέλλει την προσπάθεια τρομοκράτησης από την πολυεθνική LIDL της συναδέλφου εργαζόμενης στο κατάστημα της εταιρείας στα Κάτω Πατήσια ΧΑΛΚ. ΣΤΕΛ. και μέλος της νεοσύστατης ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ του σωματείου στο συγκεκριμένο κατάστημα.Συγκεκριμένα η πολυεθνική LIDL μέσων των στελεχών της προσπάθησε
το προηγούμενο διάστημα ενοχλημένη φυσικά από τη ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ της εργαζόμενης να την προσεγγίζει λέγοντας της ότι είναι ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ του ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ και ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΕΠΙΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΑΓΟΡΑ ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΟΥ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
Απέναντι σε αυτές τις πρακτικές συνάντησε την ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΗ ΣΤΑΣΗ της συνάδελφου στις αξιώσεις της εταιρείας και στην υπεράσπιση από την πλευρά της όπως όφειλε των δικαιωμάτων των εργαζομένων στην επιχείρηση.
 Προχώρησε έτσι στην ΩΜΗ ΑΣΚΗΣΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ παρουσιάζοντας της κάποιες ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ καθώς επίσης και ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΩΣ ΥΠΟΠΤΕΣ και ότι αν ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΟΙΚΙΟΘΕΛΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ Η ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!!!
 Αυτά ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ 13 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΦΕΡΝΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ!!!

Συνάδελφοι-ισσες, εργαζόμενοι καταναλωτές

Είναι φανερό πλέον και στον πιο ευκολόπιστο ότι η πολυεθνική LIDL μετά την δημιουργία πανελλαδικού σωματείου στην επιχείρηση με το οποίο καπελώνονται και αδειάζονται όλα τα υπόλοιπα σωματεία θα υπογράφει επιχειρησιακές συμβάσεις όποτε θέλει, όπως θέλει και με ότι όρους θέλει (επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση με πάγωμα μισθών για το 2014 για τους παλιούς εργαζόμενους και μειωμένους μισθούς για τους νέους εργαζόμενους και με την δυνατότητα αναίρεσης μέσα στο 2014 και την υπάρχουσας κατάπτυστης σύμβασης) βάζει στο στόχαστρο και πρωτοπόρους εργαζόμενους που σηκώνουν κεφάλι απέναντι στις μεθοδεύσεις της προκειμένου να τρομοκρατήσει τους υπόλοιπους εργαζόμενους στην επιχείρηση, να τους απομονώσει, να τους απομακρύνει από το ταξικό σωματείο στο Ν. Αττικής και το ΠΑΜΕ προκειμένου να περάσει τα αντεργατικά σχέδια της (ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ-ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ-ΕΝΤΑΝΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) το επόμενο διάστημα.

Συνάδελφοι-ισσες
> ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ, ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ Η ΑΠΟΛΥΣΗΣ.
> ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.
> ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΑΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.
> ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ.
 ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ ΜΑΣ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΗΣ.
 ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΗΔΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΚΛΑΔΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ

ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ!

ΤΟ Δ.Σ.

LIDL

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget