«ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Σταμάτη Χαλβατζή - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥhttp://thivarealnews.blogspot.gr/2014/04/blog-post_8331.html
Όπως αναφερθήκαμε σε χθεσινό δελτίο τύπου του συνδυασμού μας, σχετικά με την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας, στις 27–4-2014 έληξε η προθεσμία κατάθεσης των συνδυασμών για συμμετοχή στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στις 18 Μαΐου. Με βάσει την ίδια θεσμοθετημένη διαδικασία, αναμένουμε την επίσημη ανακήρυξη των συνδυασμών και των υποψηφίων από το πρωτοδικείο.
Μόνο τότε νομιμοποιείται η συμμετοχή και μπορεί να ανακοινωθεί και επίσημα η συμμετοχή και οι υποψηφιότητες.
 Απορούμε πως άνθρωποι που ασχολούνται με την ενημέρωση των πολιτών και ενδιαφέρονται μάλιστα για την τήρηση των κανόνων της ευπρέπειας στην πολιτική, δεν γνωρίζουν αυτά τα βασικά θέματα.
 Ελπίζουμε να πρόκειται για κακή ενημέρωση και όχι για σκοπιμότητα παρέμβασης στην εκλογική διαδικασία υπέρ η κατά υποψηφίων, γιατί τότε το θέμα πάει αλλού ! ! !
 Από την πλευρά μας είμαστε ανοικτοί και πρόθυμοι να συμβάλλουμε στην σωστή ενημέρωση των συμπολιτών μας με οποιοδήποτε τρόπο, που θα διευκολύνει την διασφάλιση της αμερόληπτης και σωστής πληροφόρησης των ψηφοφόρων.

Σταμάτης Χαλβατζής

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget