απάντηση του κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη σε ερώτηση του Ευάγγελου Μπασιάκου σχετικά με την πορεία του έργου Ανατολική Παράκαμψη Θήβας



http://thivarealnews.blogspot.com/p/sitemap-page.html
Σε απάντηση της παραπάνω σχετικής Ερώτησης, παρακαλούμε να πληροφορήσετε τον κύριο Βουλευτή, τα εξής :Σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεύθυνσης Μελετών Έργων Οδοποιίας (ΔΜΕΟ), η μελέτη ανατέθηκε με την αριθ. ΔΜΕΟ/α/ο/136/16.01.1997 Απόφαση ανάθεσης, η δε Σύμβαση υπογράφτηκε στις 25.06.1997..Έχουν εκπονηθεί και εγκριθεί :
Οριστική μελέτη Οδοποιίας, Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, Γεωλογική και Γεωτεχνική μελέτη, Οριστική μελέτη Κόμβων, καθώς και οι Οριστικές μελέτες των τριών εκ των τεσσάρων τεχνικών.
 Για το τέταρτο τεχνικό στη Χ.Θ. 0+878,82 (γέφυρα ανοίγματος L=84,00 μ), η εκπόνηση της Οριστικής μελέτης αυτού είχε μείνει εκτός συμβατικού αντικειμένου, λόγω έλλειψης πίστωσης (προϋπολογισμός χρηματοδότησης). Η χρηματοδότηση εγκρίθηκε τελικά περί τα τέλη του έτους 2012, η Οριστική μελέτη του τεχνικού περιελήφθη σε προϋπολογισμό, μετά την έγκριση του οποίου θα μπορεί να προχωρήσει και η εκπόνηση και έγκριση της μελέτης η οποία εκκρεμεί.Παράλληλα, την περίοδο αυτή εκπονείται η μελέτη κτηματολογίου.

Μιχάλη Χρυσοχοϊδη,Ευάγγελου Μπασιάκου

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget