Πήγε να κλέψει μετασχηματιστή της Δ.Ε.Η. και έπαθε ηλεκτροπληξία



Ο δράστης υπέστη ηλεκτροπληξία, κατά την προσπάθειά του να αφαιρέσει... μετασχηματιστή της Δ.Ε.Η.Στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας κατέληξε ένας 43χρονος ημεδαπός που το μεσημέρι του Σαββάτου μαζί με έναν 47χρονο επιχείρησαν να κλέψουν μετασχηματιστή της ΔΕΗ. Ο 43χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία και έτσι από ληστής κατέληξε ασθενής,
ενώ ο συνεργός του τράπηκε σε φυγή.Οι δύο άνδρες του μεσημέρι του Σαββάτου αφαίρεσαν από γεώτρηση άρδευσης, στο Βάλτο Ορεστιάδας, καλώδια χαλκού, συνολικού μήκους τεσσάρων (4) περίπου μέτρων. Ακολούθως προσπάθησαν να αφαιρέσουν έναν μετασχηματιστή της ΔΕΗ, χωρίς όμως να προλάβουν να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθόσον ο 43χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία.
 Ο 43χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
 Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας για τυχόν εμπλοκή τους σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.


Πηγή:thrakitoday.com

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget