Γιάννης Κόρδατζης '' καταγγέλουμε την κυβέρνηση και την διοίκηση του ΕΟΠΥΥ ''



Πολίτες της Θήβας, καταγγέλουμε την κυβέρνηση και την διοίκηση του ΕΟΠΥΥ για το κλείσιμο άρον, άρον των πολυιατρειων του ΕΟΠΥΥ της πόλης μας.
Η ανάλγητη κυβέρνηση με την ψήφο των ντόπιων κυβερνητικών βουλευτών του νομού μας, χωρίς να λάβουν καν υπόψη τους την τραγική υγειονομική κατάσταση της χώρας, δεν δίστασαν προκειμένου να παρουσιάσουν 8500 απολύσεις στην τρόικα να στερήσουν από τους πολίτες το τελευταίο καταφύγιο δημόσιας και δωρεάν πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

Στόχος τους είναι όλες οι υποδομές της Υγείας να περάσουν στους ιδιώτες, ώστε οι πολίτες να ξαναπληρωνουν για δεύτερη και τρίτη φορά υγειονομικές υπηρεσίες για τις οποίες ήδη έχουν πληρώσει με τις ασφαλιστικές εισφορές και την εξοντωτική φορολογία.
Αυτά έρχονται σε συνεχεία των χαρατσιών στις συνταγές και στα ιδιωτικά τηλ. Κέντρα για κλείσιμο ραντεβού, της αύξησης της συμμετοχής στα φάρμακα, την αύξηση της λίστας των μη συνταγογραφουμενων φαρμάκων, την κατάκλιση της αγοράς από μη ελεγχόμενα γενοσημα φάρμακα αμφιβόλου ασφάλειας και αποτελεσματικότητας.
Πολίτες της Θήβας, να πάρουμε την τύχη της Υγείας και της ζωής στα χέρια μας. Να απαιτήσουμε μονάδα δημοσίας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην πόλη μας που θα εξυπηρετεί δωρεάν όλους τους πολίτες ανεξάρτητα από εργασία, ασφάλεια και εισόδημα, αναβαθμισμένη, στελεχωμένη με γιατρούς όλων των ειδικοτήτων και ενισχυμένη με αξιόπιστα εργαστήρια
Να συνεχίσουν να καλύπτονται οι ανάγκες των πολιτών μέχρι να δημιουργηθεί η νέα μονάδα από τη υπάρχουσα δομή των πολιατρειων του ΕΟΠΥΥ της πόλης μας.
Η πόλη μας έχει ανάγκη μιας νέας Δημοτικής αρχής, που θα γνωρίζει τα προβλήματα των πολιτών και θα είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα υπεράσπισης των δημόσιων και κοινωνικών δομών της πόλης μας, θα ενημερώνει και θα συντονίζει τους πολίτες της για την ανατροπή των μνημονικών πολιτικών που οδηγούν στην κατάργηση του κοινωνικού κράτους.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΔΑΤΖΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget