Θήβα - Συνελήφθη 46χρονος Πακιστανος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα και Λαθρεμπορίας



Επιπλέον από τον έλεγχο των στοιχείων του διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρία καταδιωκτικά έγγραφα για ληστεία, απόπειρα εκβίασης και πρόκληση σωματικών βλαβών. Μετά από έρευνα στην οικία του, κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και λαθραία πακέτα τσιγάρων.

 Συνελήφθη, χθες (25-02-2014) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 46χρονος υπήκοος Πακιστάν, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα και Λαθρεμπορίας.
 Ειδικότερα, μετά από αιφνιδιαστική νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 46χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (5,5) γραμμαρίων, καθώς και (26) λαθραία πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.
 Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας και από τον έλεγχο των στοιχείων του 46χρονου, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρία καταδιωκτικά έγγραφα και συγκεκριμένα:
     Το από 23-04-2010 ένταλμα σύλληψης του κ. Β’ Ανακριτή Πειραιώς, για ληστεία κατά συναυτουργία και κατά συρροή.
    Η από 12-04-2011 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιώς, με την οποία διατάσσεται η σύλληψη του 46χρονου, για ληστεία και πρόκληση απλής σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία και κατά συρροή.
    Το από 11-03-2013 ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή του 19ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Αθηνών, για απόπειρα εκβίασης από κοινού και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
 Τα κατασχεθέντα λαθραία πακέτα τσιγάρων, θα σταλούν στο Τελωνείο Οινόης Βοιωτίας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.
 Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του και τα ανωτέρω καταδικαστικά έγγραφα, θα οδηγηθεί αρμοδίως.

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ,ΘΗΒΑ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget